Поразка правди про пангасію рибу. Ви будете вражені, як це небезпечно для вашого здоров'я.

Пангасій або бас – річкова риба, яка містить повний букет хімічних речовин, бактерій, гормонів і важких металів. Ця риба накопичує високі рівні арсеніка, а також поліхлорінуті біфеніл, DDT і його метаболітів, хлордану пов'язані сполуки (БС), металеві домішки, ізомери гексаххлорокіклексану, гексаххлорбенцену та інші токсичні та небезпечні речовини.

Поразка правди про пангасію рибу. Ви будете вражені, як це небезпечно для вашого здоров'я.

Риба в основному вирощена в річці Меконг в В'єтнамі, де рівень забруднення води є одними з найвищих у світі. У Mekong не оброблена вода з хімічних рослин, каналізаційні стоки та мінеральні добрива з полів зливу. І незламні виробники також подають бас з генетично модифікованими кормами та іншими хімічними речовинами.

Пангасій коштує копійки, тому ця риба в основному продається до бідних і відправлених в країни «третього світу», де ця риба активно купується.

При заморожуванні пангасію використовується однакова вода з Mekong. Прискорити зростання риби стільки, скільки 4 разів гормони приносять з Китаю, які вводять в тіла жінок. Хоча харчові регулятори в Європі вимагають даних про ці гормони, виробники відмовляються забезпечити їх.

Дослідження показують, що використання бас-риби призводить до пошкодження печінки, захворювань крові, пошкодження внутрішніх органів людини.

Будьте обережні і спробуйте зупинити вживання цієї риби. Дуже небезпечно для людини і особливо для маленьких дітей. Дивитися те, що ви їсти!

Скажіть ваші друзі, що це шокує правду про пангасію!

через takprosto cc