7 правил життєрадісного підйому: як потрапити вранці без проблем!

Якщо у вас є тип людини, який любить лежати в ліжку за декілька хвилин, ви маєте можливість змінити свою звичку. Дуже приємно замочити, але як страшно це бути пізно всюди після Настроювання псується, ритм дня не відразу поставив. Це зовсім інша справа – коли я кинувся на час, все вдалося, навіть подумати про плани на наступний день в миру і спокій. Ці 7 секрети допоможуть вам підготуватися до раннього зростання. На початку птаха!

1,1 км Мета
Коли ви пам'ятаєте, що ви повинні жити, це легше прокидати. Я хочу, щоб отримати, піти і зробити це! Ви розумієте, що додаткові хвилини в ліжку не допоможуть вам більше відпочивати протягом дня, але не встигаючи зробити те, що планується реально. Згадайте свої життєві цілі, мотивуйте себе прокидати рано, щоб дорогоцінний час не було.

2. Чистий номер.
Приміщення, де слід чистити. Звичайно, не варто містити варених продуктів або залишків їжі на брудних стравах. Дуже складно вранці - не хочеться достатку і бути в невимушеній кімнаті. Зробіть свій номер так, щоб ви хочете відкрити очі і помилуватися інтер'єром.

3. У Свіже повітря.
Вентиляція всіх номерів у вашому будинку, особливо спальні. Повітря в спальні повинна бути прохолодною, температура повинна бути низькою. Допомагає спати краще і прокидати енергію.

4. У Ліжко
Зберігайте свій одяг чистими і регулярно змінюйте їх. Чистий одяг допоможе вам прокидати і освіжати дупа позитивним ставленням. Не забудьте взяти душ перед сном і вранці - вода промивається не тільки бруд, але і втома.

5. Умань Їжа.
Їжа тільки здорова, легка їжа вночі. Подаруйте жирні і солодкі продукти. З вечері залежить від того, як ваш шлунок буде відчуватися вранці, для здоров'я і благополуччя, вечірній прийом їжі повинен складатися з продуктів, які добре вбираються. Вечеря - це те, що запобігає випробуванню.

6. Жнівень Гармонія
Щоб зберегти ваш сон спокійним і міцним, проведіть вечір вимірюється. Спостереження за захоплюючими фільмами, сильними емоційними враженнями, конфліктами - все це запобіжить вас від отримання гарного нічного сну, ви обов'язково будете переповнені кошмарами. Створюємо приємну атмосферу перед сном - горять свічки, ароматичні масла, палички. Ви прокинулися!

7. Навігація.
Якщо у вас є достатня кількість можливостей для виконання попередніх точок, це означає, що ви обов'язково маєте це. Ви є майстером вашого життя, ви вирішили, що їсти, коли прокидати і що робити з цим життям. Міцність досить вчасно виходити з ліжка, повірити мене.

Травня раннього пробудження стала корисною, важливою звичкою життя. Похід з першим тривожним годинником, ви встигнете зробити багато хороших знежирень в день і реалізувати всі заплановані. Виготовляйте своїх друзів і покажете їх у цій статті.

через takprosto cc