626
Як зробити коту щасливу футболку і вішалка: творчий будинок для вашого улюбленця.
Якщо у вас є кішка або кішка, вам потрібно порадувати вас. .кв.м Я зробив це для вас! Зробіть для вашого будинку, з якого він не хоче вийти. Ваша кішка буде неймовірно щасливою! І він, нарешті, має власний кут будинку, власний будинок.
Для цього вам знадобиться звичайна футболка, аркуш картону розміром 40х40 см, 2 дротові вішалка, кицька, кілька шпильк, і кішка, звичайно.
р.
Вимкніть гачок вішалка.
Подаруйте решту дроту форму дуги і вставте лист картону скотчем.
Зробіть отвори дроту в кожному кутку листа.
Перетин дуг і закріпити їх в цю позицію.
Потім закріплюємо каркас на картоні.
Ось підстава для кабіни.
Поставте футболку на ньому так, щоб шия була на боці, з одного боку.
Покладіть шпильки на дно.
Ви можете запустити свій улюблений.
Ця картина говорить для себе.
Якщо я був котом, я хочу будинок, як це! Чи не милий, будь ласка, улюблений з таким дивним житлом! Після цього він буде любити вас ще більше.
Розкажіть своїх друзів про цю пораду, якщо у них є кішка.
через takprosto cc
Для цього вам знадобиться звичайна футболка, аркуш картону розміром 40х40 см, 2 дротові вішалка, кицька, кілька шпильк, і кішка, звичайно.
р.
Вимкніть гачок вішалка.
Подаруйте решту дроту форму дуги і вставте лист картону скотчем.
Зробіть отвори дроту в кожному кутку листа.
Перетин дуг і закріпити їх в цю позицію.
Потім закріплюємо каркас на картоні.
Ось підстава для кабіни.
Поставте футболку на ньому так, щоб шия була на боці, з одного боку.
Покладіть шпильки на дно.
Ви можете запустити свій улюблений.
Ця картина говорить для себе.
Якщо я був котом, я хочу будинок, як це! Чи не милий, будь ласка, улюблений з таким дивним житлом! Після цього він буде любити вас ще більше.
Розкажіть своїх друзів про цю пораду, якщо у них є кішка.
через takprosto cc
8 простих вправ, щоб зігріти стегна. Це велике місце для тих, хто веде малорухливий спосіб життя.
Кращий домашній терапія в боротьбі з запаленням. Забудьте про хворобу один раз і назавжди!