Як не ввімкнути в реальну «полювання»: 8 кроків для усунення шкідливого синдрому!

Не поспішайте ліпити через медичні енциклопедії: ви не прочитаєте про синдром «дощів» в будь-якій довідковій книзі. Хоча, як статистика сказати, кожна друга або третя жінка має всі симптоми на її обличчі: відчайдушність, грант, втома, злий погляд, асексуальність і небажання снитися. Нерідко це недуга також при сумісті, розпаді, меланхолії, бодрості, бездомності і зайвої ваги. Якщо ви помітили такі ознаки в собі, я даю розчарування: швидше за все, у вас є тітка.

Звісно, ви не повинні ставити до себе і назавжди покластися на роль дошкільної школи. А ще можна зафіксувати, головне - розводити цю оболонку, несподіваний гість від себе. І робіть це відразу так, щоб вона не залишалася і оселилася. Для цього, до речі, є двоярусна з дещо різними командами. Так, запам'ятовуйте ці осімені і швидко запустіть в дію: «полювання» тут немає!

Поповнення 1. Я жінка, і жодна з жіночих кілок відчужається мені.

Ви помітили, що ви часто купите щось солодке для дітей, іншої зайвої речі в будинку, подарунок для чоловіка. Коли ви придбали щось? Тому що це патологія. Неправи! Коли ви думаєте про себе, помперіть себе, купивши красиві черевики або що крута сорочка над там, ви вбиваєте тітка. Я маю на увазі, ви. Який вік!

Поповнення 2. Ніхто нічого не кидає.

Класичний жанр: Я готую варити (миття, чистий), але я повинен. І тоді вам цікаво, куди зійшов сердець. Все, що ви можете просто відмовитися від нелюблених речей, не рапсуючи себе і не подразнені дрібницями на всіх і всіх. Причина, психологи кажуть, варто шукати в дитинстві: адже ми постійно сказали, що якщо ви не знаєте, як варити, ви не можете тримати чоловіка поруч з вами.

Героїн фільму «Ви не мріяли» до нудності вчителя класу: «Моїй дівчині, коли ви зростите, ви будете мати чоловіка». Ви будете розуміти, наскільки добре вона, коли людина має почуття обов'язки, вона відповів: "На мій погляд, тільки любов має право правила все. Чи потрібна вам більше аргументів?

Поповнення 3. Усередині, поза.

Коли ви користуєтеся світом, насолоджуйтеся кожним моментом життя, не отримайте дискуровані трифлі, дізнайтесь, як помітити будь-які незначні приємні новини, потім зовні ви стаєте привабливими і чарівними. Вони кажуть, що якщо ви хочете посміхатися на вас, дати вам гарний настрій першим. «Автів» забуває, що щасливі мами щасливі діти, а щасливі дружини щасливі чоловіки.

Поповнення 4. Що кажуть люди?

Забудьте його один раз і назавжди. Що ви думаєте про себе. Все, що має значення. Прямо назад, легко зв'язатися, впевнений погляд, піднятий підборіддя: будь-кому сумніву, що ви є неспроможним, несправедливим, щасливою жінкою? Про нас Пам'ятайте, що інші погляди ви не більше, ніж результат власних думок. Зареєструватися

Поповнення 5. Прокинувшись, промивається, одягнена, посміхається і пішов, щоб прикрасити світ.

Чи знаєте ви, що більшість помади використовуються жінками в арабських країнах? Питання виникає: чому вони носять burqas протягом всього дня? З повагою! У нашій країні жінка розквітає, коли вона йде на роботу, на сьогоднішній день на ділові зустрічі, відвідати і навіть в магазин. Але в домашніх умовах з чоловіком досить нормально сидіти в безформному русі, худі шкарпетки і старі тапочки: і так любить. Східні красуні зробити навпаки: додому для чоловіка - все краще. Для незнайомців вони не так зап'яти, але з коханою людиною вони виглядають як королеви. Може бути слід взяти замітку.

Поповнення 6. Між приготуванням борщу і сексу завжди вибираємо останні.

Ось межі легко видно: якщо ви хочете зробити це завжди, скрізь і під будь-які обставини, готові ввімкнути уяву, закріпити через Kama Sutra в пошуках нових поз або відчуттів, то нічого не втратиться. А ось «аунт» в лексику все частіше з'являються фрази: «Я не хочу», «головний біль», «не сьогодні», «такий тиждень вже був». Звичайно, ви можете піти і варити борщ. Якщо ви вже хочете їсти. Тепер питання, що вам подобається вашому чоловікові вийти на інший раунд сексу, тому що він голодує в його будинку, поганий чоловік? Відповідь очевидна.

Поповнення 7. Виклик жінки не послужить, але надихнути!

У школі будь-який учитель любить читати моральну ланку: «Дівчатки, головне – навчитися варити борщ!» Неважливо, що ви маррі, вони хочуть їсти. І вони запевняють, що дружини, які добре варять - вони миють - вони прасують, чоловіки ніколи не залишають. Однак, потім кожен другий чудес: і варений смачний, і добре пропрасований, і промивається щодня, і чоловік пішов.

Пам'ятайте, що домогосподарка і дружина не те ж саме. Перший раз думає тільки про ферму, вона завжди з луком і в фартухі, вона завжди не встигає. Другим є чоловіча миша, єдиний, що надихає і заохочує розвиток, сім'я думають танк, який знає, як зробити хороші рішення. Після того, як все, що не входить до концепції creepy під назвою aunt.

Поповнення 8. Я, і це більше, ніж достатньо!

Немає такої речі і не буде іншого! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І як це дивна людина вбивати себе з підробленими проблемами? Чи не це сором'язлива, auntie?

Якщо ви помітили будь-яку з цих жахливих симптомів, швидко відключіть «полювання» і закривайте двері за нею щільно. Зробити це можна і слід. Головне, щоб дозволити собі продовжити життя. Важко показати свою мову в внутрішню сторону і запустити ... роликові ковзани. Життя дивує!

Поділіться цими командами з друзями - це обов'язково допоможе іншим виправити все, перш ніж це занадто пізно!

через takprosto cc