6 неоцінних порад, які допоможуть вам змінити життя на краще.

Ми хочемо бути трохи краще, ніж ми дійсно. Самовдосконалення – це комплексне мистецтво, яке вимагає щоденної роботи на себе. Це як гімнастика, тільки гімнастика душі і думки, не тіло. Вправа щодня і ви не помітите, як ви почнете змінюватися на краще.
Почати зараз, щоб отримати блискучий результат!

1,1 км Встановити бар високий.

Ми часто шукаємо, щоб зрозуміти інших людей, говорячи: "Не витримайте інших, лікуйте інших, як ви хотіли б їх лікувати." Це право. Але найважче, виходить, щоб зрозуміти себе. Деякі люди, стикаються з неприємностями, починають нервувати і турбується. І раптом, лівий один з себе, в тиші вони думають: «Чому мені подобається?» Що відбувається? Чому я хочу жити?

Багато незадоволені себе – вони відчувають, що вони не досягли свого потенціалу. Вам потрібно підняти свій бар, потім ви хочете досягти більше і більше. Не так складно, якщо ви лікуєте себе правильно і не залучаєте до себе самостійно. По суті, не можна заперечувати себе, але ми намагаємось відіграти певні погані думки, збираючи себе. О, це погано! Не працює! Пити простіше. Або поїхали в Інтернет і поховали там - а потім впав дупа на комп'ютерний стіл від втоми. І думки, що речі не будуть добре зникнуть в будь-якому місці і нагадуватимуть себе від часу. Після того, як знову прийдеться самотність і ви відчуєте, що ніхто не знає.

Вправа:

Найлегші інструменти самовідкритого паперу і ручки. Ви просто повинні сидіти і тримати щоденно. Або на комп'ютері, створіть файл "Мій щоденник" і напишіть те, що ви зробили, що ви зустрілися, що ви думали, що турбуєтеся, що ви хочете, які плани. Ви побачите думки та почуття. Ви не можете розповісти про себе: багато особистих і інтимних речей. Ви не повинні сказати мені. Ви можете писати про це. А ще людина пише про себе кожен день, краще він стає: він висловив все в душі, подивився на себе ззовні. Щодня ви не пишете, «Я поганий, я страшний, я не можу нічого робити, я нічого не робив!» І з продуманою інтроспектуванням буде ентузіазм і організацією. Проаналізуйте своє життя щодня. Перебування у власній сповіді, бо не можна задіяти. Чи не це?

2,2 км Вчимося говорити в публічному режимі.

Комунікація – це основа всього, результат нашої діяльності залежить від того, чи знайдемо прихильники чи ні, розуміємо нас в сім’ї або ні. Ми добре спілкуємося з колегами, сусідами, друзями, колегами, босами, підлеглими?

Як ви спілкуєтеся? Дивитися інші і себе завтра або сьогодні. Ви перебили іншу людину, коли він говорить, бо ви вже знаєте все, або ви зможете слухати? Моя порада ніколи не переривається. Якщо ви хочете, щоб хтось перестав говорити швидко, будьте спокійно. Він зупиниться і скажеш: «А ти слухаєш мене?» Покажемо, що ти ще раз покажеш. І знову він запитати, "Що ви слухаєте мене?" "Так." А потім, помітивши тишу, співрозмовник спробує говорити коротше.

Друге важливе спостереження: абсолютна більшість людей, на жаль, при розмові не дивляться в очі співрозмовника - приховувати очі, або навіть перетворити голову. Поганий. Спостереження співрозмовника допомагає оцінити вашу мову ззовні, і це дуже цінний для людини, яка хоче добре говорити. Якщо ви подивитеся на очі співрозмовника заважає сором'язливості, боротися з нею. Як? Дуже просто.

Вправа:

Прогулянка по вулицях сьогодні і попросіть кожну третю людину зустрітися: «Чи можу я сказати мені, що це?» Після того, як ви отримаєте відповідь, попросіть інше питання — будь-яке питання, яке, схоже, «Чи можу ви розповісти мені, де ви можете купити крокодил в нашому місті?» Кожна посмішка. Якщо ви робите цю вправу 50 або 60 разів, ви можете подолати сором'язливість.

Отже, ми спілкуємося на рівних умовах, спокійно і плавно. Уникайте монотонії. Подивіться на очі. Якщо ми страждаємо від сором'язливості, і це заважає зв'язку, ми робимо вправи.

3. У Ми не будемо нашим ворогам.

- Ви знаєте, що слово? «Війна боротьба» – негативний вираз. З іншого боку, слово «цивілізація» означає «залиття», а також відвагу «зберегти місто».

Про митця, який не працює над цирковою ареною, кажуть: «О, він робить все ідеально: він є молодильником, акробатом, а також аеромобільною гімнасткою, але не має сили!» Тексти пісень, а це означає: Він не показує, як чудовий і як чудовий, красивий, чудовий все, що він робить! І багато людей не вистачає відваги. Вони використовуються для чоловічого і жіночого сірого мишей.

Відвага в житті. Я хочу, щоб ви прокинулися і виходите з ліжка і розуміючи, що день ваш. Якщо ви відвагу, все працює. Але коли ви вражаєте відвагу, не переборщіть його. Пам'ятайте, що потрібно жити з задоволенням і радістю.

Вправа:

Подумайте про мужність, подумайте про шкідливі звички, подумайте про те, як можна стати краще. А життя посміхнеться у вас.

4. У Вам потрібні гроші?

«Для грошей – головне, все інше не головне». Це дивовижна фраза! І є люди, які вірять: потрібно заробити, заробити, отримувати, отримувати, отримувати, отримувати, отримувати. Більше грошей, грошей, грошей в одній кишені або іншому, в одному банку або іншому, краще я. Така людина стає заручником грошей. Але якщо гроші головне, то все інше не головне. Любов, це не те, що це питання? Хто любить тебе? Сім'я, це не те, що? Або виклик, що ви робите?

Якщо вони мають гроші, всі інші проблеми вирішуються.

Звісно, чим більше грошей, тим зручніше жити. Але якщо ви подаруєте гроші, ви втратите своє само. Ви зникнете.

Якщо у вас є випадок, який привабить вас, гроші прийдуть. Ви пристрасний – Вас цікавить виготовлення фільмів, написання поезії, виконання в ансамблю, організація власного театру, випуск книг або навіть виготовлення табуретів. Якщо це красиві табурети, то табурети підуть. І гроші будуть. Ви приваблюєте перспективою організації своєї компанії, просуваючи її, а головне – Вам не заробить гроші, не обдурити – потім прийде гроші.

Вправа:

Грошові кошти повинні бути за допомогою, що не закінчуються. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це те, як він повинен ставитися до грошей. І дайте гроші, звичайно, бути більше. Але важливо, щоб вони не були найважливішими для вас. Головне життя, і гроші – це лише невелика частина. Нехай ваші гаманці будуть повними. Але не жити за гроші, то ви ніколи не втратите себе.

5. Умань Не шкодуйте про минуле.

З кожним роком ми старіємо. Час йде швидше і швидше... Ми не встигаємо, ми робимо все швидко. І в певний день і годину, кожен з нас раптом усвідомлює, "Чому не де я провів мої зусилля, що не де я провів мої зусилля". Де прийшов час? Як багато припливних речей я зробив ... Пам'ятайте, ви не можете пошкодити минуле. Диван? Всі розлучення. Вогонь від роботи? Ви знайдете найкращі. Ви не встигли зробити щось і тепер ви пошкодуєте його і жити в минулому? Але це пішов і забути.

Таун, "Я сильна." Я буду. У мене є нова робота і нова дружина і, можливо, більше дітей. Чи ви не отримали вищу освіту або не робили в школі? І відчув, що час пішов? Не шкодуйте. Повернутися до школи – в будь-якому віці можна розпочати новий бізнес. Життя любить щасливу. Удачливий або не, якщо ви перестаєте пошкодити минуле і дати минуле негативне оцінювання, ви станете щасливою людиною.

Вправа:

Подумайте про це сьогодні. Пам'ятайте про своє минуле. Пам'ятайте, що ви були як десять років тому. Бажаєте забути про себе. Вчити себе думати про хорошу і забути погану. Ніколи, за будь-які обставини, відлягати себе за минуле.

6. Жнівень Якщо ви відчуваєте себе погано...

р.

«Коли ви відчуваєте себе поганим, знаходьте когось, хто зникає і допоможи йому. Ви відчуєте себе краще. Що звучить так просто! Але чому йти і допомогти комусь, якщо я не щасливий?

Зібрано дружину, сини заготівля, зроблених з роботи – життя згортається! Це погано. Але якщо ви знайдете когось, хто потребує вашої допомоги, якщо він погіршиться, ніж ви, ваша реклама буде йти. При виникненні больових відчуттів і проблем іншої людини ви переключите і тимчасово забуваєте про труднощі і неспроможність.

Пам'ятайте: негативні емоції накопичуються, позитивні. Коли ви допомагаєте іншим, ви відчуваєте позитивні емоції. Ви допомогло, що ви бачите, вам потрібна допомога. Ви зробили, ви взяли участь у долі когось. Якщо ви відчуваєте себе поганим, знайдіть когось, хто гірше, і допомогти їм, ви отримаєте краще.

Вправа:

Дивитися: якщо є люди, які ви можете допомогти, якщо ви відчуваєте себе добре. Ви відчуваєте ще краще. Якщо ви відчуваєте себе поганим, знайти людей, таких як. Спробуйте використовувати це правило і ви будете відчувати себе краще.

Дотримуйтесь цих порад і ви не помітите, що ваше життя буде змінюватися, настрій буде підніматися і буде багато натхнення і плани. Спробуйте дотримуватися цих порад і допомогти друзям виправити їх життя!

На основі книги «Гимнастика душі»

через takprosto cc