Виявляється, що звичаї сплячої довго може завдати шкоди здоров'ю! Дізнайтеся, що ви ризикуєте.

Практично кожна людина у вільний час від роботи та справи прагне до сну. Як правило, це пов'язано з відсутністю сну під час робочого тижня і бажанням «захопити» пропущено години. Якщо ви вважаєте себе коханцем довгого часу в ліжку, я хочу розповісти вам про погані новини: ця звичаї може викликати велику шкоду для вашого здоров'я. За останніми даними пролонгований сон може викликати розвиток багатьох захворювань, а також провокувати психічні та фізіологічні розлади організму.

.кв.м До неприємних наслідків звички спати довго. Можливо, це час, щоб отримати.

1,1 км Зростає ризик депресії.

Минулого року були проведені спеціальні дослідження, під час яких вчені виявили, що тривалість сну безпосередньо пов’язана з депресивними станами. Учасники, які скидають між 7 і 9 годин на ніч, мали шанс 27% розвивати депресивні симптоми, при цьому ті, хто залишився в ліжку протягом дев'яти або більше годин, були 49% частіше.

2,2 км Це гірше.

Дослідження показали, що ті, хто спить більше 10 годин на ніч, виникають порушення в мозку. Крім того, тривалого сну негативно впливає на стан пам'яті і концентрації.

3. У Можливість отримання вагітним зменшенням.

Команда корейських науковців, які вивчали здоров’я більш ніж 650 жінок, які погодилися на штучне запліднення. При вагітності найчастіше спостерігаються у жінок, які скидають від 7 до 9 годин на добу. Тим, хто скинув за 9 годин або більше, швидше за все, завагітніли. Тим не менш, причини цього явища ще не встановлено, тому що багато чинників впливають на концепцію.

4. У Збільшення ризику розвитку цукрового діабету.

Американські дослідники, протягом 15 років вивчення відносин між тривалістю сну і ризиком різних захворювань, виявили, що люди, які сплять більше 8 годин на ніч, ризик розвитку цукрового діабету становить 50% вище, ніж ті, які не використовуються для ліття в ліжку протягом тривалого часу. Цей візерунок стався незалежно від інших факторів захворювання, таких як вага, вік і звички куріння.

3610Р. 4200Р.

5. Умань Це призводить до ожиріння.

Витрата ваги можливо у людей, які сплять вночі за 9-10 годин. Кожен рік підвищує ризик захворювання, навіть при регулярних вправах і нормальному харчуванні.

6. Жнівень Збільшення ризику розвитку серцево-судинних захворювань.

Під час експерименту, який займався більш ніж 72 тис. жінок, було підтверджено, що надмірне сон провокує хворобу серця: засмаги кожну ніч на 9-11 годин підвищили ризик захворювання на 38% порівняно з тими, хто прокинувся протягом 8 годин.

7. Про нас Це може призвести до ранньої смерті.

Люди, які сплять між 7 і 8 годин ніч живуть в середньому на 15% довше, ніж ті, хто спить більше восьми годин на добу.

Ознайомитися з друзями та друзями Для дорослих необхідно спати від 7 до 9 годин на добу. Сплячий може мати негативні наслідки для вашого здоров'я. Чи варто це година або два ліжка? Я кажу ще більше: зайвий сон більш шкідливий для мозку і здоров'я в цілому, ніж його недолік.

Подбайте про ваших друзів, розкажіть, що вони ризикують.

через takprosto cc