6 Фрази, які є сильнішим, ніж просто "Я люблю тебе" Скажіть їх коханим!

«Я люблю тебе» – це, мабуть, три слова, що кожен мріє про слухання, хоча б раз у житті. Вони можуть викликати радість, ніжність, щастя, задоволення, впевненість в майбутньому. Люди думають, що коли вони чують цю вичерпну фразу, все прийде в порядку в житті, відносини перейдуть на новий рівень, а друга половина після такого вироку буде поруч з кінцям днів, поки смерть не не частина.

Чому так часто приносить нічого, але розчаровує і сумнощі? Чому люди, які кажуть, що вони люблять один одного, щоб розщепити? Чому шлюби ламаються? Чому, слухаючи іншу пісню про любов, ви відчуваєте не весело, але сумно? Де ламаються серця? Як може людина, що ви сказали, що ці сакральні слова на один день стати незнайомцем для вас?

Це не так, що любов - це погане почуття. Вона красива і завжди буде. фраза: «Я тебе тебе люблю» – це не одне вірування. Люди просто не приймають ці слова серйозно. Чи може бути банальна фраза, яка зараз зберігається в проектах телефонних повідомлень, виражають глибину почуттів і емоцій, які перевели вас?

Тексти пісень, а це означає: Я люблю тебе. Я впевнений, що ваша друга половина буде любити їх. Послухайте і скажіть їх якомога швидше!

1. "Я прошу тебе."

Я пробачаю вас за всі погані речі, які ви зробили або зробимо для мене. Для всіх слів можна сказати гарячо. Для всіх помилок, великих і малих. Я пробачу, коли вам хоч заслуги, бо в цьому моменті вам потрібно. Я пробачу, тому що я хочу, щоб завжди пробачити мене, тому що ніхто не ідеальний.

2. "Я жертвую тебе."

Я жертвую вам час. Я буду з вами, коли ви не можете спати вночі. Я буду тримати руку, коли ви боїтеся. Я протерти сльози, коли ви лікуєте. Я буду радіти всіх ваших успіхів, навіть найменших. Я подбаю вас, якщо ви хворіли. Я навіть тоді, коли немає нікого. Я радий, що хтось заважає.

3. "Я поважаю тебе."

Я поважаю вас, хто ви. Я поважаю вашу думку, ідеї, принципи, світогляд. Я гарна навіть з вашими змами. Я бачу тебе як людина з власними думками, побажаннями, мріями та надіїми. І поважаю їх.

4. "Я підтримую тебе."

Я підтримую всіх ваших вболівальників. Я поширю свою руку, коли вам потрібно. Ви завжди можете покладатися на мене. Я збираю вас, якщо ви падають. Я буду підтримувати будь-яке важливе рішення, яке ви приймаєте.

5. Умань "Я буду захищати тебе."

Я захистить вас від будь-якої складності. Я збережу вас біль. Я ніколи не приниження. Я не дозволяю нікому приниження або боляче тебе. Я буду ваш притулок, де ви можете приховати від усіх оголошень.

6. "Я прикріплений до вас."

Я не залишаю тебе. Я буду тут знову і знову. Я встановив пріоритети. Я зроблю все для того, щоб наші відносини були назавжди. Вважаю Вам важливу частину життя. Я бачу своє майбутнє з вами.

Деякі можуть сперечатися, що ці почуття є всі частини любові. Якщо хтось любить вас, то це автоматично означає, що людина цінує вас, поважає вас, підтримує вас, захищає вас, пробачає вас. Я, в ідеальному світі, що це таке. Але, як гіркий досвід життя показує, багато чого частіше за все забувають, що справжня щира любов повинна захопити себе. Що важливо бути з ким-небудь, хто не обмежує себе лише говорячи про три висловлені слова. Ви хочете бути з ким-небудь, хто буде з вами незалежно від того. Він переконує вас.

Ви маєте час сказати, що ці необхідні та важливі слова для того, хто заслуговує на неї.

через takprosto cc