10 товарів, які потрібно відкрити, не схожий на те, що ви зробили все життя!

Важко вірити, але ви відчиняєте більшість продуктів, невірно! Подумав про те, що він відрізняється. Ви можете жити половину життя без навчання, щоб відкрити цукрові пакети або навіть може належним чином. .кв.м Я підготував для вас вибір 10 товарів, які ви відкрили неправильно. Жити, дізнатися.

Сметана
Щоб відкрити їх, потрібно натягнути «чугу» і привести по всій бані. Крем заливають в чашку і змішують з каву без проблем.

Консервовані продукти
Вставте і приводите до вас і одночасно переверніть кан. Ви отримаєте ідеальний крій без викривлення.

361768р.

кокос
Обстеження кокосового кокосу і пошуку 3 чорних крапок, які розташовані поруч. Цегла одна з цих точок з викруткою або гострим ножем, потім вставте трубку і пити. І для того, щоб відкрити кокос, потрібно уявити коло, яка повинна бути трохи ближче до тих чорних крапок з середини. Потім торкніться кокосового кокосу над цією вагінарною лінією і він розщепить.

р.

Цукровий мішок
Як ви ще сльозили кут? Не вірно. Потрібно розбити сумку навпіл. Таким чином, цукор буде в чашці, і у вас є одна обгортка в руці.

Кава McDonald's
Ідея полягає в тому, що не потрібно повністю видалити кришку зі скла. Ось штепсель на ньому, що потрібно зігнути до точки. Він буде залишатися закріпленим в депресії, і ви можете безпечно пити каву через невеликий отвір. І шанси, які ви збираєтеся п'яти, будуть мінімальними.

Соковитний пакет
У майже кожен пакет соку шия розташовується ближче до одного з країв. Якщо ви залите сік так, щоб вона була внизу, повітря не входить в сумку і соку зморшки і зморшки. Але якщо ви залите протилежний, сік плавно протікає і без бризки. Це як бензин зазвичай заливається з каністру.

Дружби щітки
Покладіть складену частину паперу в банку, щоб вони зручніше їсти.

Прості чіпси
Просто проколіть пачку ножичками і зробіть круглий отвір. Таким чином, вони не розпадаються.

шампанське
Якщо ви не хочете плести нові шпалери, відкрийте його таким чином.

Draje Tic Tac
Поверніть над банею, і перетягніть в спеціальний отвір на кришці.

Деякі з цих секретів були справжньою освітою для мене. У мене немає ідеї, що якщо сік заливається по-різному, то він не зламається. Я не говорить про Tic Tac.

через takprosto cc