608
Цей хлопець зробив шматок мистецтва з старих дверей! Я не думав, що для того, щоб...
Передні двері є дуже важливим елементом будь-якого будинку. Це перше, що гості приділяють увагу при відвідуванні. Крім того, вона також грає роль шпилю серця, особливо коли власники не вдома. Тому люди, як правило, підходять до вибору хороших вхідних дверей з обережністю і скручуванням. Після того, як він повинен бути не тільки красивим і акуратним, але і практичним.
Але що робити, якщо двері в вашому домі бачив багато в житті і з'являється в розгорнуті стан? Не хвилюйтеся і подивіться на неї з іншого кута. Якщо ви не любите будь-яких фабричних дверей, ви можете створити роботу мистецтва своїми руками з старого ярусу. Звичайно, коли руки виростуть з цього місця.
.кв.м Ви можете зробити справжній середньовічний шедевр з старих, страшних дверей. Вступ до старої замки або старої вежі. Це правда: мій будинок моя фортеця.
Подивіться, що сталося перед дверима впало в золоті руки.
По-перше, потрібно чітко уявити, що потрібно бачити на місці «старої жінки».
р.
Коли основа готова, перейдемо до важливого елементу – дверкноб.
доб. 2
Р
Він вийшов дійсно вражаючим, як ціла списка.
Принесіть роботу до кінця...
Немає очікуваного результату!
Що таке реінкарнація? Немає того, що сталося раніше замість цього дивовижних вхідних дверей. Який відсутній лицар, який відкриє двері і бере припуск на вхід. Кожен повинен мати таку дику фантазію і такі золоті руки. Цей приклад ви можете стати професійним дизайнером у вашому будинку. Не поспішайте ставити кінець на старі речі - вони завжди можуть дати другий життя.
Я дивлю, якщо ваші друзі хотіли б це метаморфоз старих вхідних дверей?
через takprosto cc
Але що робити, якщо двері в вашому домі бачив багато в житті і з'являється в розгорнуті стан? Не хвилюйтеся і подивіться на неї з іншого кута. Якщо ви не любите будь-яких фабричних дверей, ви можете створити роботу мистецтва своїми руками з старого ярусу. Звичайно, коли руки виростуть з цього місця.
.кв.м Ви можете зробити справжній середньовічний шедевр з старих, страшних дверей. Вступ до старої замки або старої вежі. Це правда: мій будинок моя фортеця.
Подивіться, що сталося перед дверима впало в золоті руки.
По-перше, потрібно чітко уявити, що потрібно бачити на місці «старої жінки».
р.
Коли основа готова, перейдемо до важливого елементу – дверкноб.
доб. 2
Р
Він вийшов дійсно вражаючим, як ціла списка.
Принесіть роботу до кінця...
Немає очікуваного результату!
Що таке реінкарнація? Немає того, що сталося раніше замість цього дивовижних вхідних дверей. Який відсутній лицар, який відкриє двері і бере припуск на вхід. Кожен повинен мати таку дику фантазію і такі золоті руки. Цей приклад ви можете стати професійним дизайнером у вашому будинку. Не поспішайте ставити кінець на старі речі - вони завжди можуть дати другий життя.
Я дивлю, якщо ваші друзі хотіли б це метаморфоз старих вхідних дверей?
через takprosto cc
16 відмінних способів використання звичайних гумок в повсякденному житті. No. 15 захопив мене...
6 імпровізованих засобів для грипу і холоду. Позбутися від захворювань без таблеток і медикаментів!