16 відмінних способів використання звичайних гумок в повсякденному житті. No. 15 захопив мене...

Еластичний каучук - це пружний помічник в різних побутових хорів! Як правило, гумки можна знайти в домашніх умовах в самих несподіваних місцях. Вважливо ви думаєте: добре, чому вам потрібно, це сміття. Краще відкинути додаткову гумку, оскільки де вона може бути корисною ... Це принципово неправильний підхід. Візьміть погляд на ці 16 чудових прикладів гумки. Вчені ідеї, які відразу хочуть спробувати на практиці. Уважно тримати гумки, дайте їм допомогу у вирішенні різних побутових питань!

1,1 км Закріпіть кришку на сковороді з гумкою - дуже зручно, якщо потрібно перенести сковороду. У зв'язку з цим не буде ковзати!

16 відмінних способів використання звичайних гумок в повсякденному житті. No. 15 захопив мене...

2,2 км Гумка допоможе перекручувати ког без проблем.

16 відмінних способів використання звичайних гумок в повсякденному житті. No. 15 захопив мене... р.

3. У Складаний одяг і рушники компактно - з гумкою легко зробити! Відмінний життя хак для туристів.

4. У Отже, ви можете перевернути сторінки без потепління пальцями.

1 999 р.

5. Умань Робіть це, якщо двері в приміщення не хочеться щільно закривати.

6. Жнівень Забава для маленьких: гумові марки.

7. Про нас Французький манікюр - нічого простіше, коли у вас є гумка!

8. У Яблунь нарізають на скибочки не темніють, якщо закріпити її гумкою.

9. Навігація Використовуйте ясен при фарбуванні Великодніх яєць - ви отримаєте неймовірну красу.

10. Високі склянки, закріплені ясеною, не западуть при митті в посудомийній машині.

16 відмінних способів використання звичайних гумок в повсякденному житті. No. 15 захопив мене... ,00 р.

11. Якщо пляшка з лаком для нігтів не відкривається добре, спробуйте використовувати гумки.

12. Одяг більше не засить вішалка!

13.00 р. Цей браслет спиниться в моді.

14. Засихати ваші улюблені джинси навіть при вагітності, використовуючи регулярні ясна як застібка.

15.00 р. Так що таблетка не ковзає на столі, нанесіть гумку. Дорогі!

16 відмінних способів використання звичайних гумок в повсякденному житті. No. 15 захопив мене... р.

16.00 р. Чи не відкривається банк? Гума допоможе вам!

Це не всі способи використання гумок, які можуть бути корисними для вас. Можливо, ви знаєте, як використовувати звичайні гумові смуги нестандартно і корисно? Не забудьте розповісти про це в коментарях. Навіть така невелика річ, як звичайна гумка може бути дуже корисною в будинку!

через takprosto cc