176
Я був плутаний, коли вона почала різання скоринки. Але тоді я дійсно збуджусь!
Професійні кухарі, особливо кондитерські кухарі, є люди, які не тільки варять дуже смачні, вони також справжні художники і скульптори. Ця дівчина не виняток. Її роботу можна сміливо назвати тістецьким приготуванням, він більш схожий на створення шедевра!
Цей фантастичний торт був приготований на ювілей батька. Чому собака? Єлиза вибрала цю форму, тому що батько любить його вихованця. Взяв дівчину 4 дні, щоб створити таку лабораторію і ми можемо сміливо сказати, що час не був Її робота є фантастичним захопленням!
Я не знаю, як батько дівчини підняв свою руку, щоб різати і їсти таке диво, але я думаю, що це було дуже смачно. В результаті було дуже догоджено зусиль і часу!
Ви збудете про цей торт? А потім покажуть її друзям!
через takprosto cc
Цей фантастичний торт був приготований на ювілей батька. Чому собака? Єлиза вибрала цю форму, тому що батько любить його вихованця. Взяв дівчину 4 дні, щоб створити таку лабораторію і ми можемо сміливо сказати, що час не був Її робота є фантастичним захопленням!
Я не знаю, як батько дівчини підняв свою руку, щоб різати і їсти таке диво, але я думаю, що це було дуже смачно. В результаті було дуже догоджено зусиль і часу!
Ви збудете про цей торт? А потім покажуть її друзям!
через takprosto cc
9 Незамінні поради, без яких ваше життя буде набагато складніше! Як ви живете без них?
15 дивовижних ідей для використання простору в маленькій квартирі Comfort обов'язково!