Далі наступне повідомлення: 5 фруктових напоїв для вашого здоров'я

Ми всі знаємо, що упаковані соки і содові содови не кручують спрагу, не доводять користь Вашому здоров'ю і досить дорогі. Якщо ви переглядаєте рівень цукру або цукру в крові, то ці напої повинні повністю відмовитися. Але просто питна вода не цікава. Спробуйте додати фрукти і ароматні трави до регулярної води. Ви можете додати стільки, скільки ви хочете. Так само, перш ніж використовувати цю воду, дайте настоятися не менше 30 хвилин. Ви отримаєте звичайну воду з приємним смаком і легким ароматом. Ця вода позитивно впливає на здоров’я. .кв.м Я збираю 5 рецептів, які покращать здоров'я і не тільки.

1,1 км Полуниця, лимон і базилік
Цей напій дуже корисний. Базилік поліпшить поглинання поживних речовин і зміцнить нервову тканину. Полуниця підвищить імунітет, допоможе нормалізувати артеріальний тиск і зміцнити стіни судин. Багато людей знають про переваги лимона. Застосовується при порушеному обміні, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, сечокіазу і в боротьбі з застудними захворюваннями.

2. Чорниця і апельсини
Ягоди покращують зір і пам'ять. Це відмінний засіб для профілактики раку і ранньої зморшки. Пантотенова кислота, яка міститься в чорниці, прискорює обмін речовин. Помаранчевий - це фрукти, що сприяє загальному зміцненню тіла. Також позитивно впливає на серцево-судинні, нервові та ендокринні системи людини. Цей цитрусовий фрукт підходить для людей, які дотримуються дієти, так як він має дуже кілька калорій.

3. У Полуниця, лайм і огірок
Ви можете здивувати, що ці три інгредієнти поєднуються в напої, але це, і навіть дуже добре. Ви вже знаєте про вигідні властивості полуниці. Лім допомагає нормалізувати вагу, знижує рівень «поганого» холестерину, сповільнює процес старіння. Огірки дуже корисні для тих людей, які хочуть схуднути. У них міститься тільки 15 ккал на 100 грам. Також свіжі огірки сприяють видаленню токсинів з організму.

р.

4. У Помаранчевий і cilantro
Про вигідні властивості апельсина можна прочитати вище. Але cilantro використовується для зменшення больових відчуттів, поліпшення потенції та лікування порушень шлунка. Напій з додаванням апельсина і кіндро рекомендується для тих, хто хоче отримати вагу. Сік цих продуктів використовується для збільшення апетиту.

5. Умань Ягода і лаванди
Визначені корисні властивості чорниці. Лаванда буде діяти як антисептичний, седативний і антиспасмодний агент, якщо додати гілочки з квітами в воду. Запах допоможе розслабитися і розслабитися.

Спробуйте приготувати таку смачну і корисну воду. Чи можна зберігати в холодильнику не більше трьох діб. Така вода також стане незвичайною прикрасою святкового столу. Насолоджуйтеся гостями. Подавати воду замість мінеральної води з додаванням фруктів і трав.

Поділіться цими незвичайними ідеями з друзями!

через takprosto cc