5 причин відвідати сауну частіше Неймовірно, це продовження життя!

Секрет довголіття простий. Як виявилося, потрібно просто відвідати сауну частіше, щоб зміцнити здоров'я і збільшити тривалість життя. Сауна дуже приємна процедура, і це ще одна причина не занехтувати нею. Чи справді добре звучати? Чи є сауна таким ефективним інструментом? Так, не сумнівайтеся!

р.

Останні дослідження свідчать про те, що перебування в сауні знижує ризик виникнення проблем серця і тиску. В той час як ви блаженно насолоджуєтеся релаксуючою дією сауни, дивовижними процесами відбуваються в вашому тілі. Навантаження на кровоносну систему зменшується, судини розширюються, серце поїзди. Фінські вчені провели експеримент: вони продовжили 2000 чоловіків від 42 до 62 років. Чоловіки, які регулярно відвідали сауну 2 рази на тиждень, знижують ризик помирання від інсульту на 40%.

Підвищений рівень пульсу і активний потовиділення приносить безумовні переваги вашого тіла. Органи очищають від токсинів через шкіру, тіло омолоджують. Розслаблення, яке завжди супроводжує сауну дуже вигідно для нервової системи. Люди, які відчувають сильний стрес, потребують сауни більше антидепресантів!

Незважаючи на те, що дослідження проводилися виключно на чоловіків, сауна також корисна для здоров’я жінок. Найкорисніша сауна з сухим повітрям, температура повинна бути від 80 ° С до 100 ° С. Сауна корисно, а також заняття в тренажерному залі, адже прискорення частоти серцевих скорочень і потовиділення відбувається під час тренувань. Виберіть те, що вам подобається краще - заняття в залі або сауні, зміцнити здоров'я. Похід до сауни замість тренувань і навпаки – це чудова ідея.

Розкажіть про переваги сауни! Нагадуйте, що це чудовий спосіб провести час приємним і корисним для здоров’я.

через takprosto cc