Ці слова змінять життя дитини. Повторіть їх щодня!

Є багато фраз, які допоможуть вам сформувати правильне життя у вашій дитині і зробити його більш оптимістичною і впевненою, а також готові в майбутньому для будь-яких труднощів. Ми запрошуємо вас читати і запам'ятати сім фраз, які допоможуть вам в виховання дитини. Головне не просто сказати їм слово для слова, але вибрати їх для конкретної ситуації, коли вони дійсно важливо.

1,1 км "Я вірю в тебе!"
Одна жінка розповіла про цікавий сюжет, пов'язаний з цією фразою, яка вона часто розповіла їй молодий син. З одного дня вона не могла знайти свої автомобільні ключі. Коли вистачало час, жінка була знебочена і вже втратила віру, що вона виявить їх. Жінка просто сіла на дивані і захопила голову. А хто прийшов за нею, захопивши її і сказав: "Мама, не сумувати." Ви знайдете ключі. Я вірю в тебе. Після цих слів жінка мала бажання копати весь будинок. Вона відтягнула замка і ключі підібралися. фраза «Я вірю в тебе» дуже мотивує.

2. "Нехай не дасть!"
Ця фраза дозволяє пояснити дитині, що в будь-якому випадку не варто відмовитися, але завжди дивиться на вихід з будь-якої ситуації. Так само жінка дала ще один приклад від життя. Один день, трирічний син намагався ставити шматок головоломки в неправильному місці на малюнку, повторюючи «Нехай не дасть!» Свою маму радять зупинитися на даний момент, подумайте про те, що він зробив неправильно, і придумав новий спосіб вирішення ситуації. Не варто відмовитися, але шукати інший спосіб, щоб досягти мети.

3. У «Ми навчимося в процесі».
Навчіть дитину, щоб не потрапити, якщо він не досягне успіху. Ви повинні навчатися з вашого досвіду. Змініть дитину про це до важливих подій.

4. У «Все було студентом, як ви зараз. й
Кожен професіонал у своїй галузі був колись студентом. Помилки і втрати є нормальними. Головне - терпіння і наполегливість в усьому. Тільки тоді ви досягнете мети.

5. Умань «Погляд не вибір!»
Кожен стаж повинен бути прийнятий як урок. У поразку потрібно побачити нові можливості для розвитку. Невагомий вибір. Вибір – вчитися, розвиватися і вірити в себе.

6. Жнівень "Ви повинні навчатися від помилок".
Вчити дитину вивести висновки з життєвих ситуацій. Коли дитина зробила щось неправильно або є в незручній ситуації, запитайте їх, що вони дізналися.

7. Про нас «Ви сейфи. Я люблю тебе.
Дуже важливо зібрати дитину в атмосферу любові і турботи. Коли ви поставите свою дитину в ліжко, скажте, «Ви сейфи». Я люблю тебе. Коли дитина виростає, він запам'ятовує ці слова, коли йому важко. Ця фраза також позитивно впливає на свою самооцінку.

Завжди думають про те, що ви думаєте про вашу дитину. Кожна фраза може вплинути на весь майбутній життя і навіть розвивати перші комплекси в маленькій людині. Подаруйте дитині більше любові. Скажіть його ці сім фраз, пояснюючи їх значення, потім він виростить чоловіка з літерою столиці.

Поділіться цими потужними словами з друзями!

через takprosto cc