496
Будь-яка дитина буде любити цей експеримент! Все, що вам потрібно, щоб запастися на цій речовині.
Хочу здивувати дитину! Сучасні діти перестали милуватися простими речами, вони не так легко дивляться. Але такі розваги будуть успішними навіть тим, хто не вірить в магію. На жаль, рідина, яка миттєво змінює структуру під впливом зовнішніх чинників, не може зацікавити. Ви можете грати з цією речовиною, як вам подобається. У відповідь на різкі рухи рідина перетворюється в простий тест, застигається. Від плавних рухів речовина поширюється як фарба. Захоплюючий час... Дивіться відео про те, як зробити неNewtonian рідину в домашніх умовах. Я хочу, щоб зробити це прямо зараз!
Все, що потрібно зробити цю чарівну речовину вже на кухні. Вам просто потрібно змішати крохмаль і воду в співвідношенні 1:1. Щоб отримати кольорову речовину, можна додати харчову розмальовку. Цей домашній експеримент запам'ятається дитиною для життя! Хто б подумав, що ви можете окрасити своє дозвілля за допомогою звичайного крохмалю?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
через takprosto cc
Все, що потрібно зробити цю чарівну речовину вже на кухні. Вам просто потрібно змішати крохмаль і воду в співвідношенні 1:1. Щоб отримати кольорову речовину, можна додати харчову розмальовку. Цей домашній експеримент запам'ятається дитиною для життя! Хто б подумав, що ви можете окрасити своє дозвілля за допомогою звичайного крохмалю?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
через takprosto cc
385 колорівноважна фразологія англійської мови. Відчуйте себе справжнім англійським!
Вона просто мухнула млинці цвіль на іншу сторону ... Цей блискучий план порадує вас!