3 буддійських прав, які зроблять вас щасливими Змініть своє ставлення до життя!

Недавно відкрилася правда страшною. У мене є психічні проблеми, я страждаю від постійної депресії. Тривалі періоди безкінечних довге заміщені короткими лопцями щастя. Іноді я поганий від внутрішнього досвіду і апатії, що я хочу, щоб падати і ніколи не прокинувся знову. Мій психічний біль викликає мене стільки страждань, скільки може викликати серйозні фізичні травми. Я не знаю, що це сталося, щоб я не був для мого захоплення з Буддизмом. Завдяки цьому навчанню я шукав у світі новий спосіб і зрозумів, що депресія є порожнім. Ви не хочете витрачати час, коли ви можете насолоджуватися життям. Як? Не секрет.

1,1 км Життя неможливе без страждань.

Суферування, втрата і біль є невід'ємною частиною життя. Прийняти страждання, як неминуче, ви його збільшите. Спробуйте прийняти все, що відбувається з миром. Ви відчуєте себе краще! Життя важко, але людина має достатньо ресурсів, щоб впоратися з цими проблемами. Відкрийте своє серце на випадкове замовлення речей і невизначеності! У вашому житті будуть чарівні зміни. Постійне почуття розчарування, відступ, бездіяльність відійде. Вивчайте корисні уроки з будь-якої ситуації.

2,2 км Немає постійного!

Всі болі тимчасові, всі страждання закінчуються. Все проходить, нічого не є постійним у світі. Ця правда захоплює людей, які хочуть стабільного життя, але в той же час це консолідація для тих, хто проходить через складні часи. Ми постійно рухаємось. Ідея невідповідності завжди дозволяє чекати зміни і сподіватися на краще.

3. У Ви можете змінити.

Всі люди можуть змінюватися, немає нічого постійного, і не існує постійної особистості. Ви можете працювати на себе, змінити на краще, розвивати свої сили! Це означає, що ваше життя і як ви живете, залежить від вас. Стати кращими і світ подарує вам більше, ніж у вас зараз. Не додається до матеріалу, цінних людей, не речей. Ви будете знати реальні багатства.

Ми повинні думати про цих буддійських прав. Такі прості і незвичайні правила щастя можуть змінити наше життя. Я впевнений у собі свою користь. Спробуйте подивитися, що відбувається в новому режимі! Це шанс розпочати нове життя.

через takprosto cc