7 Золоті правила Миколи Амосова Кожен повинен знати це для здоров'я!

Назву Микола Амосов став святим в медицині. Цей чоловік є піонером у сфері хірургії серця. Хто знає, але йому те, що витривалість, нерви сталі і боротьба за життя? Доброго дня!

Амосов почав свою практику в незвичайних умовах, він повинен бути реалізований лікарем під час війни. Через руки своєї команди лікарів, які складалися з 5 осіб, пройшли понад 40 тис. поранених осіб. Здійснено операції в екстремальних умовах, в стаціонарі, що стержуть коні на полях битв. У 1962 році Микола Амосов винайшов штучні клапани серця, завдяки йому ліки досягло нового рівня. Микола Амосов розповів про свій щирий досвід відповідальної людини та сміливого лікаря в книзі, що швидко завоював популярність серед радянських людей. Вивчіть золоті правила, що видатний лікар радить всіх слідувати.

1,1 км Не чекайте здорового лікаря.
Подбайте про своє здоров’я. Лікар лікує захворювання, але Ваше загальне здоров'я залежить від вас. Правильне харчування, фізичні вправи і щоденні процедури є речі, які ви можете зробити, щоб запобігти хворобі.

2,2 км Лікар лікує захворювання, і здоров'я необхідно отримати самостійно.
Що означає шахту? Це означає, що не бути мереживним і навантаженням тіла, стійкість до поїздів до різних фізичних і психічних стресів. Для того, щоб відчувати себе добре в стані спокою, щоб тиск і пульс завжди нормальні, необхідний тренінг. Фізична активність, холод, голод - обов'язкові умови, завдяки яким організм загартує, зміцнює імунітет. Відшкодування зусиль, витрачених на навчання.

3. У Що таке хвороба, кожен відчуває себе.
Всі люди народжуються з тим же запасом, що зберігає від захворювання. Ми знижуємо і ослаблюємо цей резерв неправильним способом життя.

4. У Поступово підходити навчання.
Їжа повинна бути мінімально жирною. Вправа регулярно, дуже важливо. Зберігайте всі дні довге і прогулянку. Важливо також дізнатися самоконтролю. Тварини впораються з стресом, бігаючими або бойовими діями, а люди не можуть дозволити собі. Коли ви нервуєте, спробуйте зробити активного гімнастики. Фізична активність негайно зменшить кількість адреналіну в крові.

5. Умань Чому люди хворіють так часто?
Хвороби виникають від нестачі волі. Після того, щоб дотримуватися здорового способу життя, вам потрібно сильні зусилля. Тепер рідко зустрітися, як рідко, як здорова людина.

6. Жнівень У світі багато поганих лікарів.
Захворювальні захворювання зазвичай проходять самостійно, без активного лікаря. Є лікарі, які не повністю хворіють з пацієнтом і хочуть готувати на чужу неприємність. Непрофесіони, які не хочуть робити все своїми руками і спиратися тільки на суху теорію. Завжди пам'ятайте, що лікар також є людиною, він здатний як на увазі, так і похибку.

7. Про нас Якщо вам пощастило достатньо, щоб потрапити до хорошого лікаря, подбайте про нього, не турбуючись у вайн.
Добрий лікар зважує золотом. Так не завадить йому нічого, буде вдячний. Подбайте про людей, які приділяють своїй роботі, вони заслуговують вашу турботу і повагу.

Щоб захистити своє здоров'я, потрібно встановити цю мету. Що ви зробили сьогодні, щоб отримати здоров'я? Поділіться цими мудрими словами мудрого лікаря і хорошої людини Микола Амосова. Про нас

через takprosto cc