25 порад досвідчених дієтолога, які не варто забувати. Всійдіть і отримайте тонкі!

Для тих, хто хоче схуднути миттєво, існує величезна кількість дієт. Але вони не завжди працюють, і дуже часто завдають шкоди здоров'ю. Більшість лікарів з усього світу радять переключатися на правильне харчування, не порушувати себе, здійснювати і пити багато води. Ми зібрали 25 порад від досвідчених дієтолога, які дуже ефективні і перевірені часом. Після цих рекомендацій ви втратите вагу поступово, і ваше здоров'я значно поліпшить час. Згода, головне - не схуднення, але здоров'я.

1,1 км Необхідно пити певну кількість води в день. Світова організація охорони здоров’я оцінює, що мінімальна кількість води для людини становить 30 мл на кілограм ваги. Що таке 60-разова людина на добу повинна пити не менше 1 літр 800 мл води.

3. У Після прокидання слід пити склянку теплої води лимоном на порожньому шлунку. Для сніданку рекомендується їсти не менше півгодини.
4. У Пити воду перед кожним прийомом на півгодини. Не промийте їжу водою за будь-яких обставин. Після їжі ви можете пити воду тільки після 40 хвилин. Це буде трохи складно, але потім ви звикли до неї і помітите позитивний результат.
5. Умань Для того, щоб організм не входив в режим збереження і не накопичувати запаси жиру, їсти 5-6 разів на день невеликими порціями.

6. Жнівень Після 18:00 ви можете і повинні. Просто щось світло і не пізніше ніж за три години до сну.
7. Про нас Випийте чай і каву без цукру і інших солодковершень.
8. У Не їсти картоплю щодня. Допускається використання цього виробу 2-3 рази на тиждень в кип'яченій або запеченій формі.
9. Навігація Смажені плоди, але при цьому обмежують дуже високу калорійність. Наприклад, їсти банани і виноград не більше ніж двічі на тиждень.
10. Для того, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю, можна зробити тільки один раз на тиждень.
11. Найкращий час для гри спорту ближче до 6 п.м. Навчання краще закінчити до 20:00.
12. До легких вправ щодня вранці протягом не менше 10 хвилин. З цією процедурою ви зможете поліпшити обмін речовин і підняти настрій.
13.00 р. Найголовніший сніданок. Не пропустіть його.
14. Для обіду подають супи, салати, варене м'ясо, хліби, овочі та фрукти.
15.00 р. Вдень їсти салат з овочів або пити низькожирний йогурт з бісквітами.

16.00 р. На вечерю краще їсти сир, запечена або варена риба або м'ясо, тушковані овочі.
17.00 р. В'яйте низькокалорійні фрукти вранці.
18 років Стоп смаження їжі, навіть оливкової олії.
19.00 р. Найкраще заправка для салату стане натуральним йогуртом. Ви також можете використовувати сметану або лляне масло.
20. Якщо ви хочете мати гарну фігуру і бути здоровими, то повністю відмовитися від їжі з ясенами: швидкого харчування, тріщини, чіпси і так далі. Забудьте про солодку воду з барвниками.

21. Ви не повинні обмежувати себе занадто багато. Шматочок чорного шоколаду, трохи висушеного абрикосу або чорносливу не кладуть на талії.
22. Знайте мірку у використанні борошна, якщо вона не виходить повністю, щоб виключити з раціону.
23. Їжте повільно і ретельно перемішайте свою їжу.
24. Візьміть вітаміни, особливо навесні.
25. Не давати в стрес і вправи регулярно.

Дотримуйтесь цих інструкцій і ви побачите, як ваше здоров'я, настрій і здоров'я поліпшать кожен день.

Поділіться цими корисними порадами від дієтолога з друзями!

через takprosto cc