6 хв Моя мама пошкола право Чому не слухав її?

Якщо ви повернете час і пам'ятаєте старі дні, обов'язково ті складні роки підлітків прийдуть до розуму, коли завжди здавалося, що весь світ був проти нас. Потім ми відчайдушно спробували піти проти системи, бігти з дому, стати представниками деяких субкультур або впадаючи в депресію і закриваючи себе від всієї родини і друзів. У тих юних років здавалося нам підлітки, які мами не розуміли нічого про наші проблеми. Але вона все ще спробувала допомогти, слухати, помітно просити, як день пішов, і чи ви голодні, давали хороші поради. Ось тільки ми, підлітки, думали, де є мати зрозуміти проблеми сучасної молоді, що вона, як правило, розуміє і чому прилипає її ніс, де не потрібно.

Але, як ми виростимо старше, ми додаємо в серцях, що наша мама була правою. Вона проживала в світі більше, ніж наші, і бачив багато в її житті. Але потім, в ті дикі і веселі роки, ми просто прокочуємо наші очі і нервово відштовхуємо у відповідь на будь-яку спробу допомогти: "Ви не розумієте нічого!"

.кв.м Я хочу нагадувати вам 6 разів, моя мама була правою. І ви не вірите...

1,1 км Любов прийде, коли ви не очікуєте.

"Особливості ти!" Я знаю, що я збираю всіх себе. Я не думаю, що я не знаю. Я не вірю, що ви говорите, я досить заблокую себе в моєму приміщенні і слухаю свою улюблену музику. Це єдине, що може допомогти мені відновити.

Багато людей в кінцевому підсумку зізнаються, що вони в кінцевому підсумку припинилися шукати любов свого життя, князі на білому коні і принцесах з замком як доврі. Натомість вони зосереджені на роботі та пошуку їх виклику, особистісного вдосконалення. І ви знаєте, що? Коли вони найменш очікувані, вони знайшли свою другу половинку. Мама знає більше...

2,2 км Якщо він хоче, він знайде кожну можливість зустрітися або поговорити з вами.

"Що ви розумієте? Може бути в камені У віці, хлопці відчайдушували речі, щоб отримати свою кохану руку, але це все інше!

Тепер ми розуміємо, що моя мама просто знає, що реальні почуття. І що хтось, хто хоче бути з вами, не граючи зі своїми почуттями. І скільки разів зробив я повинен крок на тому ж граблі, щоб переконатися...

3. У Зробіть свій час!

«Дамн це, я снився про те, що я вийшов з цього припливного міста з ненадійними людьми, де ніхто не знає мене. Я перейде до місця, де люди обов'язково подбають про мене!

Невідома історія. Все, що ви є реальним, жити його. Що таке сором'язлива, що мудрість приходить з віком. Ми завжди цінуємо те, що ми маємо, як наші мами навчили нас. І ми поспішаємо, не говорячи, як час подорожував на швидкості світла.

4. У Ви думаєте, що це найгірший час вашого життя, але це буде найближчим часом.

«Як ви можете гарантувати, що все буде добре, як ви знаєте, що?» В кінці світу нічого гірше!

І все ж, ми всі живі і добре, і якось вдалося вижити ті, що, здається, смішні проблеми. Мама, я зроблю капелюх, ти знову.

Р

5. Умань Ви будете розуміти пізніше, коли ви старше.

«Я дорослий зараз, але ви не хочете бачити!» І ви нічого не знаєте про сучасний світ і тільки хочете, щоб я завжди обійшов вас.

Як смішно ці слова звучали тоді! Як може сердитися підліток зрозуміти, що він сказав? Але моя мама була правою: ми стали дорослими набагато пізніше, і мудрість прийшла з досвідом.

6. Жнівень Всім дітям подобаються!

«Для дітей завжди ревнощів моїх ступінчастих штанів або футболки, яку ви придбали мені». Тексти пісень, а це означає: Вони просто сміються на мене! Я ніколи не вірю, що це не є!

Ми розуміємо, що моя мама означалася. Інші діти не хвилювалися вашого одягу, і як вони сидять на вас, але з вашого життєдіяльності, щоб закінчити всі їх позбавляння і дразнення. Люди не люблять міцних і лідерів, тому кожен раз намагаються їх покинути, приниження їх, боляче їх. Мама, побажаю тебе до тебе.

Ви, ймовірно, читаєте і дивитеся, як все написано вірно. Але подаруйте краплину нашої сучасної мудрості, сердитися, пригніченим підліткам ми колись були. Тоді чому не слухали маму і закриваємо її? Вона була так правою!

Я думаю, що ця стаття повинна ділитися з усіма друзями - кожен визнає себе як підліток.

через takprosto cc