22 поганих корисних винаходів, які обов'язково корисні в повсякденному житті. Неймовірні ідеї!

Ви, ймовірно, дізналися про те, що прогрес не стоїть на місці: кожен день винахідливих винахідників, які запрошують всіх видів речей, щоб зробити наше життя ще краще. Хоча ви сидите, багато вчених і дизайнерів по всьому світу працюють важко, щоб розробити неймовірні пристрої, які значно спрощують життя. Все це зроблено так, щоб ви робили мінімум зусиль і не заспокоїлися по повсякденних проблемах.

.кв.м Я приготував для вас ще одну партію генійних речей, які ви відразу хочете мати вдома. З такими пристроями повсякденне життя стане набагато простіше. Я здивую тебе.

Штепсель з кільцем

Вам буде потрібно всім, хто часто забуває відключати побутову техніку з розетки, нагадуючи про це.

портативна клавіатура для смартфона

Оригінальна мильна коробка

Спеціальний ніж для Nutella

666682.

Дошка для різання з вбудованими вагами

Плоскі кишені лампочки

р.

макарони

Ніжний тостер

Подушка з стовпчиками

Душ з індикатором температури води

Самосумісна мужка

водонепроникна клавіатура

Таємний шлейф

розширення штепсель

Скотч, який виходить легко

Зручний стенд для їжі в автомобілі

р.

Складаний душ

Сліппери, які миють підлогу

Парасолька для двох

Спеціальний ніж банана

Р

Сліппери, які світяться в темряві

Очищення картоплі

, Україна

Я вже хочу мати деякі з цих пристроїв вдома. Наприклад, я люблю парасольку для двох, а також обробну дошку з вбудованими вагами - дуже необхідний варіант на будь-якій кухні. Поділитися з друзями фотографії цих винахідливих винаходів, раптом вони будуть любити їх.

через takprosto cc