761
22 поганих корисних винаходів, які обов'язково корисні в повсякденному житті. Неймовірні ідеї!
Ви, ймовірно, дізналися про те, що прогрес не стоїть на місці: кожен день винахідливих винахідників, які запрошують всіх видів речей, щоб зробити наше життя ще краще. Хоча ви сидите, багато вчених і дизайнерів по всьому світу працюють важко, щоб розробити неймовірні пристрої, які значно спрощують життя. Все це зроблено так, щоб ви робили мінімум зусиль і не заспокоїлися по повсякденних проблемах.
.кв.м Я приготував для вас ще одну партію генійних речей, які ви відразу хочете мати вдома. З такими пристроями повсякденне життя стане набагато простіше. Я здивую тебе.
Штепсель з кільцем
Вам буде потрібно всім, хто часто забуває відключати побутову техніку з розетки, нагадуючи про це.
портативна клавіатура для смартфона
Оригінальна мильна коробка
Спеціальний ніж для Nutella
666682.
Дошка для різання з вбудованими вагами
Плоскі кишені лампочки
р.
макарони
Ніжний тостер
Подушка з стовпчиками
Душ з індикатором температури води
Самосумісна мужка
водонепроникна клавіатура
Таємний шлейф
розширення штепсель
Скотч, який виходить легко
Зручний стенд для їжі в автомобілі
р.
Складаний душ
Сліппери, які миють підлогу
Парасолька для двох
Спеціальний ніж банана
Р
Сліппери, які світяться в темряві
Очищення картоплі
, Україна
Я вже хочу мати деякі з цих пристроїв вдома. Наприклад, я люблю парасольку для двох, а також обробну дошку з вбудованими вагами - дуже необхідний варіант на будь-якій кухні. Поділитися з друзями фотографії цих винахідливих винаходів, раптом вони будуть любити їх.
через takprosto cc
.кв.м Я приготував для вас ще одну партію генійних речей, які ви відразу хочете мати вдома. З такими пристроями повсякденне життя стане набагато простіше. Я здивую тебе.
Штепсель з кільцем
Вам буде потрібно всім, хто часто забуває відключати побутову техніку з розетки, нагадуючи про це.
портативна клавіатура для смартфона
Оригінальна мильна коробка
Спеціальний ніж для Nutella
666682.
Дошка для різання з вбудованими вагами
Плоскі кишені лампочки
р.
макарони
Ніжний тостер
Подушка з стовпчиками
Душ з індикатором температури води
Самосумісна мужка
водонепроникна клавіатура
Таємний шлейф
розширення штепсель
Скотч, який виходить легко
Зручний стенд для їжі в автомобілі
р.
Складаний душ
Сліппери, які миють підлогу
Парасолька для двох
Спеціальний ніж банана
Р
Сліппери, які світяться в темряві
Очищення картоплі
, Україна
Я вже хочу мати деякі з цих пристроїв вдома. Наприклад, я люблю парасольку для двох, а також обробну дошку з вбудованими вагами - дуже необхідний варіант на будь-якій кухні. Поділитися з друзями фотографії цих винахідливих винаходів, раптом вони будуть любити їх.
через takprosto cc
Процідна чистка тіла для літніх людей. Уроки молоді та здоров’я.
12 способів прикрасити інтер'єр книгами. Створіть неповторну атмосферу будинку!