Коли цей хлопець кладе цемент в лампі, кожен плутався. І він був генієм!

Ви чули, що будь-яка практична річ для будинку може бути створена своїми руками, не вдаючись до придбання дорогих дизайнерських рад. Не думаю, що для цього вам потрібні спеціальні матеріали, які ви не знайдете в будь-якій точці світу. Нерідко від чого в руці можна зробити справжній шедевр!

Сьогодні .кв.м Подарує вам фантастичний майстер-клас. Цей хлопець зробив дивовижний вішалка з тільки використовуються лампочки, цемент і старі дерев'яні дошки. Ви знайдете це поєднання матеріалів трохи дивно? Дивись, як крок за кроком ви можете зробити неймовірно красивим, а головне - дуже міцний вішалка, який необхідний для будь-якого приміщення. Це дизайнерське рішення найкраще підійде для оселі з інтер'єром в старовинному стилі, а також прикрасить будь-який заміський будинок або котедж.

Зробіть старий використовується лампочка і, за допомогою плоскиків, звільнити його від усіх її всередині.

Після цієї процедури потрібно підготувати цемент. Залийте порожнисту цибулину цим речовиною.

Візьміть шматок картону. Відтрахана через неї ког і наноситься картон на лампу так, щоб гвинтова головка була посередині цибулини, а нитка - ззовні.

Коли цей хлопець кладе цемент в лампі, кожен плутався. І він був генієм! р.

Після того, як цемент повністю заморожений, поламайте скляну поверхню цибулини. Будьте обережні, щоб вирізати себе!

Коли цей хлопець кладе цемент в лампі, кожен плутався. І він був генієм! Габаритний зображення

Ви повинні мати тверду лампу з цементу.

Візьміть дві старі дерев'яні дошки. Ретельно вивчити їх і позбутися від зайвих нігтів, якщо будь-який.

Покрийте дошки лаком, прикріпивши їх один до одного, щоб вони виглядали лист Т.

Просвердлити отвори для «солідних лампочок». Переконайтеся, що розмір отвору правильно.

Потім перетворюйте світильники в отвори.

Войла - дивовижний вішалка своїми руками готовий!

Не помилуйся, цей вішалка прослужить набагато довше, ніж його пластикові прототипи.

Я не знаю, хто прийшов з ідеї, що старі лампочки можуть стати вішалка, але я думаю, що це людина є генієм. Так з звичайної імпровізованої засобів можна зробити щось дуже корисним і необхідним для дому. Ще раз я переконаний, що нічого не варто кинути - будь-яка річ може дати другий життя. Поділіться цим захоплюючим майстер-класом з виготовлення унікального вішалка з сусідами та знайомими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

через takprosto cc