453
Цей хлопець знає, як зберегти гроші! Кращий спосіб оплати за воду значно менше.
Щомісяця є день судді, який приносить один розлад. Оплатити рахунки знову? Постійно випливають тарифи на всі комунальні послуги відчайдушні навіть ті, хто добре заробляє. Я не хочу переплачувати всіх! У таких умовах найбільш розумне рішення економить. Збережіть воду і електрику, ви не тільки витрачаєте менше грошей, але і робите хороший вид, заощаджуючи навколишнє середовище. Водопостачання на планеті не нескінченно. Метод, який ви побачите в відео, допоможе вам заощадити пару десятків літрів води на місяць без особливих зусиль. Просто відкрийте зливний бак і поставте пластикову пляшку, наповнену водою. Об'єм бака знизиться, але не стільки, скільки впливає на якість його роботи. Напевно, цей американський хлопець чітко має предки від СРСР, і ніхто не може порівняти з такими людьми в неоднорідності в повсякденних питаннях!
Щоб зробити пляшку в зливному баку ще більш корисною, зробіть пару дрібних отворів в ній - в кришці і з боків. Додайте оцет до води, яку ви заповнюєте пляшки. Чисті лінії та свіжість порадують вас! Цей метод так простий, що я не можу вірити його. Але, порівнюючи номери в квитанціях, ви побачите, як корисно, іноді влаштовувати домашні зміни для кращого.
Збережіть воду, але не заощаджуйте на волі! Перевага ваших друзів на цьому відео, це дуже актуально прямо зараз.
через takprosto cc
Щоб зробити пляшку в зливному баку ще більш корисною, зробіть пару дрібних отворів в ній - в кришці і з боків. Додайте оцет до води, яку ви заповнюєте пляшки. Чисті лінії та свіжість порадують вас! Цей метод так простий, що я не можу вірити його. Але, порівнюючи номери в квитанціях, ви побачите, як корисно, іноді влаштовувати домашні зміни для кращого.
Збережіть воду, але не заощаджуйте на волі! Перевага ваших друзів на цьому відео, це дуже актуально прямо зараз.
через takprosto cc
З'єднання емоції та захворювання. Не дозволяйте вашому поганому настрою знищити Ваше здоров'я!
17 ідей для відчайних дачників: зробити свій сад неповторним!