Цей хлопець знає, як зберегти гроші! Кращий спосіб оплати за воду значно менше.

Щомісяця є день судді, який приносить один розлад. Оплатити рахунки знову? Постійно випливають тарифи на всі комунальні послуги відчайдушні навіть ті, хто добре заробляє. Я не хочу переплачувати всіх! У таких умовах найбільш розумне рішення економить. Збережіть воду і електрику, ви не тільки витрачаєте менше грошей, але і робите хороший вид, заощаджуючи навколишнє середовище. Водопостачання на планеті не нескінченно. Метод, який ви побачите в відео, допоможе вам заощадити пару десятків літрів води на місяць без особливих зусиль. Просто відкрийте зливний бак і поставте пластикову пляшку, наповнену водою. Об'єм бака знизиться, але не стільки, скільки впливає на якість його роботи. Напевно, цей американський хлопець чітко має предки від СРСР, і ніхто не може порівняти з такими людьми в неоднорідності в повсякденних питаннях!

Щоб зробити пляшку в зливному баку ще більш корисною, зробіть пару дрібних отворів в ній - в кришці і з боків. Додайте оцет до води, яку ви заповнюєте пляшки. Чисті лінії та свіжість порадують вас! Цей метод так простий, що я не можу вірити його. Але, порівнюючи номери в квитанціях, ви побачите, як корисно, іноді влаштовувати домашні зміни для кращого.

Збережіть воду, але не заощаджуйте на волі! Перевага ваших друзів на цьому відео, це дуже актуально прямо зараз.

через takprosto cc