Велика влада слова: хрести, які створюють захворювання.

Є слова і фрази, які викликають хворобу, але ми використовуємо їх щодня. Ви скажете, що це приплив. Але німецький психотерапевт Носрат Песшкян зарекомендував його дослідження, що це правда. Нижче наведено перелік виразів, які безпосередньо впливають на органи людини і викликають захворювання. Важко вірити, що здавалося б нешкідливі слова можуть бути настільки шкідливими. Після того, як ви помітили їх у своєму виступі і зупинитеся з ними, багато недуг залишать вас.

Перелік фраз, які викликають захворювання:

«Для серця», «дихання до серця», «зламки серця», «зварювання серця» викликають серцево-судинні захворювання.

«Я хворий на горло», «зловила до нудоти» викликає анорексія нервоса.

«Я втомився від смерті», «Я не належить до себе», «щось отруює моє життя» провокує рак.

«Війдіть хрест», «війдіть когось на шию», «проведіть все на плечі» може викликати остеохондроз.

«Своїсно», «самий», «не засвоюється когось» викликає виразкові виразки.

Ті, хто страждає хворобами печінки і жовчного міхура, повинні звертати увагу на вирази: «так що життя не здавалося б меду», «живо не цукор», «пропустити мене».

«Блокуючий кисень», «зловити бажати», «збільшити вихід» провокують проблеми з легенями.

«Зробляючи голову», «зробивши голову на стіну», «голова болить від чого» викликає головний біль.

«Сидіння в нирках», «попад у голові», «несилля до подразнення» провокують урологічні захворювання.

«Похід до виходу», «потрібен лоп», «забезпечити тепло» гіпертонічну хворобу.

Послухайте фрази: «згорнути», «згорніть рот», «зніміть рот», «не говорячи», «не говорячи», «не хочу слухати тебе»,» і так далі.

«Для того, чому» може призвести до виникнення проблем.

«Мадність», «пробивка», «поколювання», «поганість» викликає депресію.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Неважливо, що ви звертаєтесь до них, відбиток все ще на вас. Позбутися від руйнівних слів!

Зробіть це корисною інформацією про слова, які викликають хворобу з друзями!

через takprosto cc