551
Я завжди переймав мене! Натуральні енергетичні бари.
Іноді ви дійсно хочете отримати ударну дозу вуглеводів, щоб мати достатню кількість енергії для продовження дня. Виготовляючи печиво, солодощі, торти та інші абсолютно нездорові солодощі є поганим вибором, це непотрібне навантаження на печінку і ризик псування фігури. Добре, що є рецепти натуральних солодощів, які надзвичайно здорові і одночасно смачні. Енергоблоки, виготовлені з горіхів та сухофруктів, стануть корисними для Вас в будь-якій ситуації. Це ідеальний закусок в домашніх умовах, на роботі і на шляху до важливих речей. Рецепт неможливий, і результат в будь-якому випадку буде успішним!
Інгредієнт:
Підготовка:
1,1 км Трохи висихаючи горіхи в духовці, це подарує брусам виражений аромат. Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
2,2 км Змішайте масу акуратно, щоб вона стала однорідною.
Р
3. У Поставте горіхову суміш на харчову плівку, утворюючи акуратний прямокутник. Помістіть загорту суміш в холодильнику кілька годин.
Р
4. У Тепер необхідно просто отримати заморожену суміш з холодильника і нарізати її на шматочки. Це так просто, що я не можу вірити це...
5. Умань Ці бруски можна взяти з собою, загорнути в фольгу або пергамент. Дуже зручно!
333304, Україна
Будьте сміливі експерименти! Можна додати корицю і кунжуту до цих барів, тому смак буде ще краще. Простота цього десерту дивовижна, але переваги неймовірні. З'їсти пару цих невеликих барів, ви відчуєте потужну перебіг енергії. Мікроелементи, які містяться в сухофруктах і білках в горіхах, допоможуть вам бути насиченими і запасними речовинами. Спробуйте зробити цей чудовий закусок і купити друг. Не сумнівайтеся!
через takprosto cc
Інгредієнт:
- горіхи (піаніти, мигдаль, горіхи, лісові горіхи) - 200 г;
- сухофрукти (раїзини, сушені абрикоси, кліщі, чорносливи) - 200 г;
- Дати 12-15.
Підготовка:
1,1 км Трохи висихаючи горіхи в духовці, це подарує брусам виражений аромат. Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
2,2 км Змішайте масу акуратно, щоб вона стала однорідною.
Р
3. У Поставте горіхову суміш на харчову плівку, утворюючи акуратний прямокутник. Помістіть загорту суміш в холодильнику кілька годин.
Р
4. У Тепер необхідно просто отримати заморожену суміш з холодильника і нарізати її на шматочки. Це так просто, що я не можу вірити це...
5. Умань Ці бруски можна взяти з собою, загорнути в фольгу або пергамент. Дуже зручно!
333304, Україна
Будьте сміливі експерименти! Можна додати корицю і кунжуту до цих барів, тому смак буде ще краще. Простота цього десерту дивовижна, але переваги неймовірні. З'їсти пару цих невеликих барів, ви відчуєте потужну перебіг енергії. Мікроелементи, які містяться в сухофруктах і білках в горіхах, допоможуть вам бути насиченими і запасними речовинами. Спробуйте зробити цей чудовий закусок і купити друг. Не сумнівайтеся!
через takprosto cc
Кодекс моральних засад: 8 якостей освіченої людини за Антоном Чехова.
Просто подивимося на цю незвичайну підлогу! Оригінальна ідея для оформлення будинку в еко стилі.