1112
15 правил етикету в ресторані, які кожен повинен знати, щоб не плутати!
Знання правил етикету – відмінна риса доброосвіченої та добреосвіченої людини. Якщо ви вважаєте себе таким чином, ви повинні мати секрети ресторанного етикету, тому що йдете до такої установи, особливо якщо це бізнес-зустріч, вимагає хорошої освіти. .cc Я скомпільував для вас 15 основних правил поведінки в ресторані, які допоможуть вам не потрапити в неприємності.
1,1 км Не їсти до тих пір, поки офіціанти закінчилися, і всі гості сподобаються.
2,2 км Почати з побутовою технікою, яка лежить від краю пластини, ззовні.
3. У Не кладуть предмети на стіл, які не відносяться до їжі.
4. У Не засолити або поперчити страву перед тим, як спробувати її, тому що цей жест буде сприйматися варильною варильною плитою.
5. Умань Не втирайте дерев'яні палички один до одного. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
6. Жнівень Поставте на плиту дрібно.
7. Про нас Не кладуть помади на чаші, тому що це грубе порушення етикету.
8. У Не приклейте помади в їжі вертикально. У Східній Азії це означає, що жертви відмирають.
9. Навігація Не кладемо прилад на столі після того, як ви запустили блюдо. Після цього їх можна розмістити лише на пластині.
р.
10. Сіль і перець можна пропустити тільки разом.
11. Цей відео показує вам, як їсти лобстер.
12. Не ручайте над їжею з помади. Це японський ритуальний обряд.
13. Неофіційне обслуговування.
14. Офіційне обслуговування.
15.00 р. Не забудьте наконечник. Сума наконечника повинна бути не менше 10% (20%) суми замовлення.
Ці 15 правил етикету повинні знати всіх, оскільки вони показують рівень освіти. Поведи мене, бізнес-партнери будуть дуже задоволені особою, яка знає, як поводитися.
через takprosto cc
1,1 км Не їсти до тих пір, поки офіціанти закінчилися, і всі гості сподобаються.
2,2 км Почати з побутовою технікою, яка лежить від краю пластини, ззовні.
3. У Не кладуть предмети на стіл, які не відносяться до їжі.
4. У Не засолити або поперчити страву перед тим, як спробувати її, тому що цей жест буде сприйматися варильною варильною плитою.
5. Умань Не втирайте дерев'яні палички один до одного. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
6. Жнівень Поставте на плиту дрібно.
7. Про нас Не кладуть помади на чаші, тому що це грубе порушення етикету.
8. У Не приклейте помади в їжі вертикально. У Східній Азії це означає, що жертви відмирають.
9. Навігація Не кладемо прилад на столі після того, як ви запустили блюдо. Після цього їх можна розмістити лише на пластині.
р.
10. Сіль і перець можна пропустити тільки разом.
11. Цей відео показує вам, як їсти лобстер.
12. Не ручайте над їжею з помади. Це японський ритуальний обряд.
13. Неофіційне обслуговування.
14. Офіційне обслуговування.
15.00 р. Не забудьте наконечник. Сума наконечника повинна бути не менше 10% (20%) суми замовлення.
Ці 15 правил етикету повинні знати всіх, оскільки вони показують рівень освіти. Поведи мене, бізнес-партнери будуть дуже задоволені особою, яка знає, як поводитися.
через takprosto cc
Що потрібно знати про імунітет. Ключ до гарного здоров'я в руках!
15 чудових способів догляду за собою. Чудова альтернатива дорогим засобом.