Ця медицина виробляється тільки з 3 інгредієнтів, але вона значно поліпшить здоров'я!

Ліки, які .кв.м Приготований для вас сьогодні, придуманий в Німеччині. Цей напій складається з часнику, лимону, імбиру та води. Поєднання 3 простих продуктів харчування має дуже позитивний вплив на здоров'я і загальний стан організму. Але найголовніше, цей напій може вилікувати забиті артерії, зменшити рівень холестерину крові, вилікувати холод. Також ця медицина видаляє втому і є хорошою профілактикою інфекційних захворювань. Підсилює імунітет і допомагає печінці очищати тіло.

р.

Щоб приготувати цей еліксир здоров'я вам буде потрібно:

• 4 великі голови часнику;
  • 4 лимони разом зі шкірою;
  • невеликий корінь імбиру;
  • 2 л чистої води.
Підготовка:

1,1 км Вимийте лимони і наріжте їх на дрібні шматочки. Очистити часник і, разом з лимоном і імбиром, подрібнити в блендері.

2,2 км Помістіть отриману суміш в металеву ємність і залийте два літри води.

3. У Поставте ємність на плиту і доведіть суміш до кипіння, перемішуючи її постійно.

4. У Залиште напій для охолодження, а потім процідіть його через сито і залийте скляними пляшками.

Пити цю ліки щодня не менше 2 годин до їжі або на порожньому шлунку.

Не хвилюйтеся про запах часнику, оскільки лимон нейтралізує його. Зробіть собі такий напій, щоб поліпшити здоров'я і ефективно очищати тіло!

через takprosto cc