Як вирощувати насіння і зерна: Зберігайте потенціал енергії для здоров’я

Напевно, багато людей знають, що вирощують насіння і зерна дуже добре для здоров'я. Вони з'їли 5,000 років тому. Ця їжа має унікальні цілющі властивості. Якщо ви регулярно використовуєте паростки, ви будете помітити, що ваше здоров'я зміцнилося, і ви стаєте менш хворими. Спроути допомагають поліпшити обмін речовин, підвищити імунітет, нормалізувати кислотно-лужний баланс шлунка. Вони також очищають тіло токсинів і токсинів. Це не повний перелік корисних властивостей пророщених насіння і зерна. Ми підготували для Вас інформацію про те, як правильно виростити цей корисний продукт в домашніх умовах.

Пшениця
Пшеничні проростки містять безліч поживних речовин і вітамінів. Вони сприяють поліпшенню психічної активності, зміцнюють серце, а також регулюють роботу кишечника і шлунка, покращують стан шкіри.

Для проростання ретельно пройдіть через зерно, промийте, залийте воду і залиште на ніч. З ранку промийте зерна і покладіть їх на пластину. Ви можете використовувати його наступного дня.

Пшениця.
Пророщені зерна гречки зміцнюють стіни судин, очищають печінку і кишечник. А також нормалізують обмін речовин, видаляють токсини і «діють» холестерин від організму.

Для проростання потрібна тільки зелена гречана. Пройдіть через них, промийте і залийте воду на чотири-п'ять годин. Потім знову змийте і поставте на пластину. Вирощування пшениці дуже швидко.

Лети
Лентіль багатий праскою. Вони допомагають підтримувати нормальні рівні гемоглобіну. Калій присутній в селених проростках, тому вони рекомендуються при захворюваннях серця. Використовуйте їх для нормального обміну речовин і хорошого функціонування нервової системи.

Чим простіше проростити пальці, ніж пшениця. Промийте, замочіть на 8-9 годин у воді, а вранці знову промийте і залиште на 3-4 години без води.

Сезам, лляна, соняшникова та гарбузова
Насіння кунжуту допомагають омолодити тіло.

У льонних паростках є велика кількість вуглеотинних і вуглеводів. Флакони корисні при захворюваннях шлунка і кишечника, і вони також можуть зменшити рівень холестерину.

Насіння соняшнику пролонгують молодь тіла. Вони також використовуються для запобігання інфаркту. Насіння соняшнику зміцнюють нервову систему, покращують зір і стан шкіри.

Насіння гарбуза покращують травлення і мікрофлору кишечника. Вони також корисні для чоловіків для профілактики і лікування простатиту.

Ці насіння проростають таким же чином, як зерна гречки.

Якщо ви правильно пророщуєте зерно і насіння, то подаруєте ваше тіло багато сил і енергії! Також покращує здоров’я.

Поділіться своїми друзями корисною інформацією про про проростання зерна та насіння!

через takprosto cc