Сир не потрібно обсмажити. Цей рецепт перетворить вашу улюблену їжу в раціон!

Сир - це смачна страва сиру, я люблю його пристрасно. Але що завжди гасив мене – це використання значної кількості вершкового масла при смаженні їх. Жирні і висококальорійні продукти не потрібні мені на всіх. Я мав варити запіканку замість сирників і пам'ятати їх трепідуванням. Тепер все зміниться: цей рецепт був створений спеціально для любителів дієти, як мені. Ви можете варити млинці в духовці без використання краплі олії. Вони можуть бути надзвичайно ніжними, повітряними і апетитними на вигляді. Спробуйте

Склад (за 4 порції):

• 200 г сиру;
  • щіпка ваніліну;
  • 3 ст. цукру;
  • 5 ст.л. сметани;
  • 2 яйця;
  • 3 ст.л. манкі;
  • 2 ст.л. вершкового масла;
  • 1 ч.л. розпушувача для тесту;
  • Сметана зі смаком цукру.
Підготовка:

1,1 км Миємо сир добре з яйцями, цукром і ваніліном. При бажанні можна скористатися блендером, з цього сирка буде ще більш ніж ніж ніжним.

2,2 км М'яка і тепла олія, сметана і манка вводять в сирну масу.

3. У Змащувати мафінові форми з маслом, ретельно розкласти суміш в форми. Прикрашують млинці з горіхами при бажанні мигдаль ідеально підходять.

4. У Помістіть сирники в духовці, нагріті до 180-200 градусів. Запікайте страву на 20 хвилин.

р.

5. Умань Коли сирники охолонуть, їх можна легко видалити з форм.

Сир дуже смачний збитими вершками, сметаною або варенням. Свіжі ягоди, сироп, мед, гарячий шоколад - відмінні супутники з млинців. Звичайно, якщо ви обираєте повністю дієтичну версію страви, краще використовувати низькожирну сметану або трохи меду для подачі. Безлімітний простір для експерименту!

Цей рецепт корисний всім, хто не захоплений про жирні страви. Сирні коржі легко перетворюються на сирні коржі! Поділіться ідеями з друзями.

через takprosto cc