Що таке жіноча логіка. Історія, яка зробить вас важкою, щоб тримати вашу посмішку.

Фемінін логіка – це міфічна річ. Всі чоловіки вірять, що це не існує, але жінки твердо вірять, що це існує. Неважливо, як абсурдний спосіб жінки думають, є логічна мережа в ній. .кв.м Сьогодні він доведе вас на прикладі невеликого визнання чесного сексу.

«Я вирішив зробити простий салат, щоб порадувати сім'ю. Курячий салат. Особливо трохи варена курка, як і раніше ніхто не їсть. Цей салат потребує сосни. Використовуються плоди з банки, але сік залишився. Пити? Я не хочу. Зали? Пиття...

Я пам'ятаю один рецепт пирога, він потребує ананасового соку. Виготовлений пиріг. Але з якоїсь причини були потрібні лише жовтки, а протеїни залишилися. Не кинути їх! Поставте його в холодильник, я відкинути його.

Я отримав! Ви можете зробити Менцю. Легкий, швидкий, смачний! Я використовував лимонну шкірку в сітці. Лимон залишався з... Якщо залишити його, то він швидко висохне. Що робити з лимоном?

Я, соус смачний для салату. Половина цибулини переїхала в салат. А друга половина лежачи там, хто шукає мене. Де вона?

Ви можете зробити смачний томатний соус для спагетті. Я знайшов баночку томатного соку в холодильнику. Половина пішли. Що про відпочинок? Якщо він зникне. Я працював влітку і закривав його. Природний, без консервантів не зберігатиметься протягом тривалого часу.

Я думав про це трохи, я вирішив приготувати бордо. Але, в будинку немає буряків. Я швидко запакував і пішов в магазин. Я купила буряк, картопля, сир, сметана, зубна паста, шкарпетки (зі знижкою), тапочки (так само просування було), промивають відразу кілька пакетів. На зворотному шляху я пішов до банку, оплачується за комунальне підприємство, припинив банк на майстерні, приймав взуття з ремонту, купили свіжі бункери для дітей в школі для сендвічів. Ледько дісталася додому з ним. Я зробив борщ. Я не помітив, якщо нічого не залишилося. Я впав в стілець, мій спина болить, ноги падають, я не відчуваю руки.

Я думаю, що вона божевільна! У мене є сік ананаса!

Жінки дивовижні. Як ви не зможете знайти турботи та проблеми з нічого? Поділитися з друзями

через takprosto cc