Це те, що відбувається в мозку, якщо ви не спати добре: руйнування настільки велике!

Інтенсивний темп сучасного життя робить людей чіткими пріоритетами. Ви повинні вибрати: як успішна робота, так і інші заходи, або повний сон. Найчастіше замість сну вони вибирають речі, для яких завжди не вистачає часу. З одного боку, це чудово, що ви можете відмовитися від декількох годин сну в критичній ситуації, щоб встигнути час. Але якщо ми знаємо вартість цього неприродного зусилля, ми ніколи не будемо залишатися пізно на роботі і спати 8 годин на ніч, принаймні. І ось чому.

Не секрет, що дефіцит сну дуже шкідливий для фізичного здоров'я. Людина, яка хронічно не має сну для правої кількості годин стає більш схильною до діабету, страждає від різних метаболічних порушень. Зниження ваги або збільшення ваги, швидка втома, млявість, астенія або булімія є типовими наслідками, які чекають людей, позбавлених нормального сну. Але неприємності не приходять самостійно: крім шкідливого впливу на фізичне здоров'я, відсутність сну небезпечний її вплив на психіку і мозку людини. Нейронауковці звертають увагу на це важливе питання: відсутність сну стала невідкладною проблемою для всіх.

1,1 км Швидкий старіння
Недостатній сон провокує прискорення процесів старіння в організмі. Люди, які сплять менше, ніж їхній вік і часто мають поганий здоров'я, ніж їхні однолітки. Це пов'язано з порушеннями гормональних і нервових систем. У мозку також багато років, починається передчасний склероз.

2. Порушення думчих процесів
Якщо ви спати менше, ніж ви повинні, ваш мозок не може належним чином функціонувати. Порушується кровообіг у передній корі головного мозку, логічні зв’язки стають набагато складніше будувати. Мозок сонної людини працює в нестійкому режимі і схожий на мозок підлітка під час гормонального вибуху: без балансу, повного спонтіння і висипання дій.

3. У Токсин отруєння
Мозок може накопичувати токсини, як і інші органи. Під час сну токсичні сполуки знімаються з мозку і надходять в печінку, мозок очищається. Якщо ви не заспівати, процес очищення йде неправильно і токсини залишаються там, де вони не повинні бути.

4. У Низький опір стресу
Чим менше часу ви витрачаєте спати, тим більший ризик психічних захворювань. Тіло справляється з стресом і нервовими переживаннями через сон. Відсутність сну є причиною дратівливості, агресії, депресії та низького ступеня концентрації з актуальних питань.

Сонце добре, не болить себе! Стоп сплячий тільки в дуже серйозних ситуаціях, це екстремальний захід. Ваша молодь і здоров'я потребують підтримки активного сну. Це набагато краще бути життєрадісним, добре подумати і виглядати відпочивати, ніж спробувати стрибати над головою, витрачаючи нічний час, роблячи термінові речі. Вони не будуть ходити, але психічне здоров'я може збитись раптово і непристойно.

У вас є приємні мрії! Змініть ваші друзі, як важлива сон в нашому житті.

через takprosto cc