15 цікавих фактів про людське тіло. Я побачила про це в школі!

Наше тіло є дуже цікавим об'єктом дослідження, який не буде повністю вивчений. Щодня науковці роблять нові відкриття і стикаються цікаві процеси, що відбуваються в організмі. З розвитком технології стало набагато простіше вивчити внутрішні процеси. Сьогодні наука надає нам безліч дивовижних фактів. Деякі з них важко вірити. Ми запрошуємо Вас познайомитися з найбільш цікавими.

1,1 км Вже життя, розмір очей не змінюється, але ніс і вуха не перестають рости.

2,2 км М'язи, які зосереджені на очах, роблять близько 100 000 рухів в день.

3. У Brain клітини можуть зберігати більше інформації, ніж Енциклопедія Britannica.

4. У Кількість слини людина виробляє в житті, буде достатньо, щоб заповнити два басейни.

15 цікавих фактів про людське тіло. Я побачила про це в школі! р.

5. Умань Ви не можете зв’язатися без посилання. Під час чхання повітря рухається на швидкості близько 165 кілометрів на годину.

6. Жнівень Теплова енергія виробляється нашим тілом в день, достатньо кип'ятити 30 літрів холодної води.

898562

7. Про нас У сові є тисячі бактерій, які утворюють екосистему розмір дощу.

8. У Дитина має 60 кісток, ніж дорослий.

9. Навігація Людина може пам'ятати до 50 000 різних запахів.

10. Наші очі дуже чутливі. Якщо наша планета була плоскою, ми побачимо палильну свічку на відстані 50 кілометрів.

11. Наші тіла світяться в темряві. Світло, що людина випромінює 1,000 разів слабкіше, ніж світло, яке може відрізняти очей.

12. Коли людина закохана, мозок виробляє ті ж нейротрансмітери і гормони, як при використанні амфетаміну.

13.00 р. Корпус виробляє двадцять п'ять мільйонів нових клітин. Кількість клітин, що виробляються кожні тринадцять секунд, перевищує населення США.

14. Наш мозок може прочитати до тисячі слів за хвилину.

15.00 р. Успішне життя, людина «медса» близько 40 кілограмів шкіри.

Ми сподіваємося, що ця інформація була цікава вам. Це життєрадісна, що діти не розповіли про це в школі.

Поділіться цими дивовижними фактами про людське тіло!

через takprosto cc