"Я люблю тебе," і 7-річному хлопчику сказав: "Я люблю тебе більш в будь-який час". Деякі мати особливо удачливий мати сина. Бонд між матір'ю і дитиною дуже сильний, але в разі синів це особливий. Людина, яка робила немислимі речі в будь-який день - працює дуже швидко, неслухняний, бореться і примхливий, ввечері перетворюється в таку ніжну і чутливу істоту, що я навіть не вірю! Це важливий момент: Нехай дитина знає, що любов його взаємна, і матір його любить його неважливо. Тоді хлопчик вирощує реальну людину, не тільки міцну, відповідальну і відповідну ідеї чоловіків в цьому світі, але і здатний любити! Але це головне для того, щоб людина могла дати свою любов іншим і оцінити її.
Ці правила зрозумілі кожній матері, але навіть найбідніші батьки повинні нагадувати такі речі. Після того, як щоденний фус іноді стирає суть того, що відбувається - за що, власне, ми всі тут і для чого робимо все. Згадуйте найкрасивіші моменти, які падають на багато мам, які підняли сина!
1,1 км Почуття перетворюються на слова. Щоб допомогти дитині впоратися з емоціями, варто навчити його висловити свої почуття в словах. Здорова дитина – це той, хто не роздратував своїх емоцій, розуміє себе, знає, як керувати відчуттями і викликами речей своїми іменами. Емоційна герметичність викликає багато захворювань! Як правильно висловити емоції і як їх викликати.
2. Підтримка назавжди. Моя жінка є найбільшою любов'ю, звичайно. Вона знає про свої досягнення і помилки, запам'ятовує найменші деталі життя. Нерідко син може відчувати себе загиблим від свого вірного вболівальника, але він завжди знає, що є людина в цьому світі, для якого він є найважливішим.
3. Домогосподарка. До побутових хорів з сином, навчити його варити, мити, чистоти і подбати про себе. Він потрібен!
4. У Прочитати разом. Читати книги разом! Коли дитина вже читає самостійно, це чудово, щоб просто сидіти поруч з ними і читати книгу. Зустрінемо!
5. Умань Танець. Танцюйте разом, і ніколи не зробіть задоволення від рухів дитини. Танцювальний шлях, щоб дізнатися ваше тіло краще і висловити свою державу через рух. Це чудова терапія для поганого настрою і стресу.
6. Жнівень Хороші люди. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Навчіть свою дитину, щоб стати позитивними прикладами, розкажіть про видатні вчені, мандрівники, письменники. Віра в народі з дитинства. Коли він пішов, життя втрачає своє значення. Син все ще встигає зіткнутися з негативним, але щоб бачити хороше в все - це можна навчити.
7. Про нас Кращий приклад. Супергеро - мати. Розумний, найкрасивіший і стильний. Завжди пам'ятайте, що ви є ідеальним для вашої дитини і жити до неї.
8. У Хороші методи. Поважати жінок корисними якостями. Вони будуть залучати людей до своїх синів і сприяти соціальному адаптації. Завжди покажуть полум'я на прикладі.
9. Навігація Вера. Людина повинна вірити в щось. Якщо ви захищаєте дитину від релігії, навчіть його вірити в доброту і справедливість, в карма. Віра позбавляє від самотності і розпаду і буде з дитиною протягом усього життя.
10. Ніжність. Є речі, які потрібно бути ніжним і ніжним. Тварини, природа, молоді діти та почуття інших – реальні скарби.
11. Речі. Речі розірвати і зіпсувати і бити брудно, це неминуче. Мама повинна взяти її на користь. Надмірна коляска про брудний одяг до нічого, набагато краще навчити дитину виправити наслідки його бурхливої діяльності.
12. Проценти. Зважаючи на те, що він зацікавлений. Для моєї мами це корисно – навчати щось нове, вона зберігає свою молодь!
13.00 р. Прогулянка. Прогуляйтеся дуже часто, насолоджуйтеся красою навколо вас. Вчити дитину розуміти природу і насолоджуватися спостереженням.
14. Ігри. Син не завжди повинен виграти, нехай він втратить. Це корисний досвід, який навчить його підходити до життя філософсько. Не все завжди вийде, перемога повинна бути зароблена.
15.00 р. Допомога. Не заперечуйте свою дитину і запитайте про допомогу! Це чудовий спосіб виховання мудрої людини. Допомогти матері, син відчуває себе корисним і навчається допомогти іншим людям.
16. Практика. Щоб досягти досконалості, ви повинні працювати! Ніщо нікому легко. Навчіть сина, щоб бути дилігентним і не кинути без обробки. Не роблю на першому спробі – він вийде на десять років.
17. Питання. Намагайтеся відповісти на всі питання, які ваша дитина запитує вас. Запитайте зустріч. Найголовніше навчити дитину знайти відповіді на всі моменти інтересу до нього самостійно.
18 років Дад. Мама повинна дати тато! Для сина, це влада, не потрібно його підірвати, навіть якщо батько не завжди справляється з його роллю.
19. Спорт. Дуже важливо для хлопчика! Вибираємо спорт, який не надто травматичний, такий як плавання. Фізична сила і здоров'я допоможе людині бути впевненим у собі.
20. Поцілунки. Тактильний контакт важливий для хлопчиків і дівчаток. Щоб захопити, поцілунок і тримати руки, щоб показати свою любов. Вчити дитину.
21. СуспільствоВізьміть сина з вами на поїздки, всюди. Це неоцінний досвід, який буде формувати вашу особистість!
22. Не забудьте покласти серветки, антибактеріали і патчі в гаманець! Без цього краще не залишити будинок.
Ваш син є скарбом вашого серця і він завжди повинен знати. Хлопець перетвориться в чоловіка, але він буде любити вас стільки. Навіть у складних випадках пам'ятайте, що ви щасливі. Розкажіть інші матері про ці прості істини, які завжди варто пам'ятати.
через takprosto cc