12 Поради, які будуть робити вас любов прибирання Чому я не знаю, що перед?

Не всі люблять жити в брудному будинку, але не всі люблять його чистити. Ці регулярні війні з пилом і сміттям. Але сьогодні редакція сайту. .кв.м Я підготував деякі поради, щоб допомогти вам полегшити вашу долю на цьому фронті. Ми зібрали секрети будинків. Вони зроблять ваш домашній очищувач і красивіше без зайвих зусиль на вашій ділянці. Ні, звичайно, ви все ще повинні працювати, але ви обов'язково будете витрачати набагато менше енергії. Давайте поїхати на чистоту!

1,1 км Очищення блендера
Наповніть блендер з чистою водою, додайте трохи посудомийної машини, закрийте кришкою і переверніть її. Тепер промийте водою і це зроблено!

Габаритний зображення

2. Губна помада
Губна помада від одягу можна видалити з зачіски. Обприскуйте його на пляму, почекайте 10 хвилин, змочіть місце вологою губкою і промийте як звичайно.

р.

3. У Кухонна плита
Проти плям на кухонній плиті допоможе рослинне масло. На паперовій серветці опустіть трохи масла і протріть плиту.

4. У Шматочки скла
Хліб слід обробити повагою. Але шматки скла можуть викликати велику шкоду. Якщо ви поламуєте щось скло, потрібно вирізати білий хліб і протерти його, де можуть бути фрагменти. Він збере все, навіть найменше. Потім переконайтеся, що ніхто не поїдає хліб.

5. Умань Очищення дивана
Залийте спирт в розпилювальний апарат і обприскайте по дивану. Потім протріть її чистим губкою і пройдіть пензлем. Дядько!

р.

6. душ розпилювач
Плями від жорсткої води можна зняти наступним чином: зібрати оцет в сумці, обв'язати навколо обприскувача і залишити на ніч. Зніміть мішок вранці і поставте обприскувача.

7. Про нас Гриль
Випікайте гарячу гриль з цибулею нарізати навпіл. Крім очищення гриль, ви також отримаєте смачне м'ясо.

8. Тваринний хутро
Щоб зібрати хутро домашніх тварин, потрібно прогулятися по килиму пензлем для миття вікон або з рукою в гумовий рукавички.

9. Навігація Вологі взуття
Для висихання мокрого взуття або рукавичок випити кілька газет і приклеїти всередині. Також можна використовувати мішок сухого рису. Звичайно, ви не повинні його приготувати.

10. Вентиляція гриль
Для очищення важкодоступних місць в вентиляційних решітках використовуйте масляний ніж. На його наконечнику покласти тканину, змочену миючим засобом, і очистити від усіх тріщин.

11. Брудна Панянка
Залийте воду і склянку оцту в каструлю. Отриману суміш слід злегка відварити. Тепер додайте 2 ст.л. соди. Після цього потрібно залити все і почати прибирання. Позбутися від плям буде набагато простіше.

12. Очищення срібла
Форма для випікання або велика страва покрита алюмінієвою фольгою, з'єднання половини склянки соди і тієї ж кількості солі. Наповніть форму теплою водою і нанесіть срібний посуд. Зачекайте півгодини і змийте срібло чистою водою.

Особисто я тепер лікую очистку з більшою любов'ю або хоча б меншою відгодою. Я хочу, щоб ви і ваші друзі, з ким ви поділитеся цим матеріалом.

через takprosto cc