498
Ніжний десерт на кислій основі, від якого неможливо відірвати. Намагатися!
Кісель - солодка желеподібна страва з фруктів і ягід. Дуже корисний. Не кожен любить желе, але це смачний десерт, заснований на ньому, починає рекламувати майже кожен, хто спробував його! Найімовірніше, ви смакуєте цей ніжний мус. Виготовляючи його неймовірно простий, який порадує багатьох. Зберігайте рецепт, щоб ви не втратите його!
Вам потрібно два.
Метод підготовки:
1,1 км Змийте сухий желе з гарячою водою. Добре промийте ложкою і дайте їй охолонути. Ми можемо мати домашній желе.
2,2 км В той час як желе холодне, заливаємо желатин невеликою кількістю води, дочекайтеся, поки воно набрякає. Далі поділяють решту води.
3. У Сир солодкий, цукор і сметана.
4. У Змішайте сирну масу з желе і желатином. Збийте його акуратно.
5. Умань Залийте цю суміш яскравого кольору на креманці (або оберіть ще одне блюдо) і вставте в холодильник до тих пір, поки він не застигне.
6. Жнівень Готовий мус, прикрашений тертим шоколадом, подрібненими горіхами і листям свіжого м'яти!
Цей десерт є не тільки красивим, але і дуже смачним. До ваших коханих, дозвольте їм вгадати, що це мус. Я не думаю, що вони здогадуються.
Поділитися з друзями рецепт найбільш ніжного мусу на основі желе!
через takprosto cc
Вам потрібно два.
- 30 г сухого желе в пачці;
- 100 г сметани;
- 200 г сиру;
- 10г желатин;
- 80 г цукру;
- 200 мл води.
Метод підготовки:
1,1 км Змийте сухий желе з гарячою водою. Добре промийте ложкою і дайте їй охолонути. Ми можемо мати домашній желе.
2,2 км В той час як желе холодне, заливаємо желатин невеликою кількістю води, дочекайтеся, поки воно набрякає. Далі поділяють решту води.
3. У Сир солодкий, цукор і сметана.
4. У Змішайте сирну масу з желе і желатином. Збийте його акуратно.
5. Умань Залийте цю суміш яскравого кольору на креманці (або оберіть ще одне блюдо) і вставте в холодильник до тих пір, поки він не застигне.
6. Жнівень Готовий мус, прикрашений тертим шоколадом, подрібненими горіхами і листям свіжого м'яти!
Цей десерт є не тільки красивим, але і дуже смачним. До ваших коханих, дозвольте їм вгадати, що це мус. Я не думаю, що вони здогадуються.
Поділитися з друзями рецепт найбільш ніжного мусу на основі желе!
через takprosto cc
Очистити тіло в 1 день: Кращий Detox дієта
10 кращих продуктів для тонкої фігури. Кращі моделі радять...