426
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Він створив шедевр...
Відео здивує мене своїм святковим настрійм! Здавалося б, що нічого не дивно повинно статися, цей чоловік просто підібрав два шматки кольорового паперу і збирається напевно створити ще одне орігамі. Але його енергія і щітка руки відразу захопили увагу відволіканого глядача: перед очима, за допомогою ножиць, олівцем і двома звичайними аркушами яскравого кольорового паперу, вони створили красиву річ! Дивись, які вмілі руки можна зробити за кілька хвилин – це справжній шедевр.
Тексти пісень, а це означає: Це те, що в кінці це буде таке нетривале квітка був повний сюрприз для мене. Який номер! Але процес створення витончених паперових лілій виявився більш вражаючим, ніж результат - папір в руках цього мирного чоловіка поводиться як ніби живий. Я хочу дізнатися, як зробити те ж саме! Приємно здивувати інших – це талант.
Дізнайтеся, щоб зробити надзвичайні речі з другом - показати його це відео!
через takprosto cc
Тексти пісень, а це означає: Це те, що в кінці це буде таке нетривале квітка був повний сюрприз для мене. Який номер! Але процес створення витончених паперових лілій виявився більш вражаючим, ніж результат - папір в руках цього мирного чоловіка поводиться як ніби живий. Я хочу дізнатися, як зробити те ж саме! Приємно здивувати інших – це талант.
Дізнайтеся, щоб зробити надзвичайні речі з другом - показати його це відео!
через takprosto cc
Повітряна запіканка без борошна і манкі. 30 хвилин і блюдо готове!
Очистити тіло в 1 день: Кращий Detox дієта