602
Я не мав ідей, які працюють на комп'ютері, можуть зробити таку шкоду. Не буде жертвою технологічного прогресу.
Будь-який, хто коли-небудь досвідчений спини або біль у спині не потрібно пояснювати довгий час, як неприємний це почуття. Я хочу лежати, вгору, вправа, пам'ятайте шкільні уроки фізичного виховання... до тих пір, поки цей біль відступає. На ризику є касіри, викладачі, офісні працівники, вагітні жінки та ті, хто веде седентний або сидячий спосіб життя. І при появі комп'ютера, навіть дітей, які постраждали від цього хірурга. Щоб захистити себе від болю і дискомфорту, досить виконати прості вправи. Роздрукуйте наші поради та повісьте у видатному місці або біля робочого столу. Звертайтесь!
Фізичні вправи для болю в спині:
1,1 км Підставка облицювання стінки, натиснути руки в неї і розтягувати м'язи спини і грудей.
2,2 км У положенні сидячи вигинаємо і подовжуємо груди.
3. У У положенні сидячи, стирання і відкрити лопатки.
4. У Стійка облицювання стінки, робить ковзаючі рухи своїми руками на її поверхні.
5. Умань Сидіння на підлозі, роблять нахилені рухи вперед, розтягуючи м'язи грудей.
6. Жнівень Коли лежачи на животі, підніміть руки до боків і вгору.
7. Про нас У положенні сидячи зробіть ряд рухів руками.
Фізичні вправи для слабкого болю в спині:
1,1 км У стоячому положенні кинути ногу на високій поверхні і розтягувати сухожилля колінного суглоба.
2,2 км Підігніть на всі чотири, вигинайте і закріпіть спину.
3. У У сосновому положенні (погинає гнуття, руки за голову), піднімаємо і опускаємо таз.
4. У У сосновому положенні натиснути ноги до грудей і покласти ногу за ногу. Коли ви тримаєте їх щільно, ви протягуєте груші м'язи. Зміна ноги і повторення вправ.
5. Умань У положенні коліна притисніть ноги до грудей і охопивши їх руками під коліно.
6. Жнівень Покладіть на спину, зробіть чергування торсо.
7. Про нас Повернувшись на спину, згинайте коліна, піднімайте і опустіть тіло.
8. У Підставка на всі чотири, по черзі підняти руки і ноги.
Щоб зменшити біль і навіть позбутися від болю в спині просто. Для виконання всіх або декількох вправ потрібно вибрати з робочого дня.
Використовуйте будь-яку хвилину, щоб допомогти вашому тілі. Поділіться цією статтю з друзями та піклуйтеся про своє здоров’я!
через takprosto cc
Фізичні вправи для болю в спині:
1,1 км Підставка облицювання стінки, натиснути руки в неї і розтягувати м'язи спини і грудей.
2,2 км У положенні сидячи вигинаємо і подовжуємо груди.
3. У У положенні сидячи, стирання і відкрити лопатки.
4. У Стійка облицювання стінки, робить ковзаючі рухи своїми руками на її поверхні.
5. Умань Сидіння на підлозі, роблять нахилені рухи вперед, розтягуючи м'язи грудей.
6. Жнівень Коли лежачи на животі, підніміть руки до боків і вгору.
7. Про нас У положенні сидячи зробіть ряд рухів руками.
Фізичні вправи для слабкого болю в спині:
1,1 км У стоячому положенні кинути ногу на високій поверхні і розтягувати сухожилля колінного суглоба.
2,2 км Підігніть на всі чотири, вигинайте і закріпіть спину.
3. У У сосновому положенні (погинає гнуття, руки за голову), піднімаємо і опускаємо таз.
4. У У сосновому положенні натиснути ноги до грудей і покласти ногу за ногу. Коли ви тримаєте їх щільно, ви протягуєте груші м'язи. Зміна ноги і повторення вправ.
5. Умань У положенні коліна притисніть ноги до грудей і охопивши їх руками під коліно.
6. Жнівень Покладіть на спину, зробіть чергування торсо.
7. Про нас Повернувшись на спину, згинайте коліна, піднімайте і опустіть тіло.
8. У Підставка на всі чотири, по черзі підняти руки і ноги.
Щоб зменшити біль і навіть позбутися від болю в спині просто. Для виконання всіх або декількох вправ потрібно вибрати з робочого дня.
Використовуйте будь-яку хвилину, щоб допомогти вашому тілі. Поділіться цією статтю з друзями та піклуйтеся про своє здоров’я!
через takprosto cc
Дивовижний народний засіб для старіння. Ви, ймовірно, є всі інгредієнти в домашніх умовах!
7 корисних навичок батьків, які допоможуть дітям вирішувати проблеми самостійно