Ідеальність не знає меж! Якщо ви робите побутові хори продумано і з натхненням, ви можете значно полегшити життя. Для використання хитрощів, які були винайдені винахідливими господинями, завжди корисно, тому що з їх допомогою ви зможете заощадити не тільки час, витрачений на побутові справи, але і свою силу. Ці затримки життя хакі будуть корисні для вас в рутинних випадках, і в незвичайних ситуаціях - познайомитеся з інформацією, яка допоможе вам полегшити життя. Хто б подумав, що зефір має такий ефект?
1,1 км Щоб зберегти сир довше, нанесіть трохи вершкового масла до зрізу. З його допомогою сир загортається в упаковці ніколи не буде покритий цвіль в холодильнику.
2,2 км Товсту пластику дуже зручно різати консервованим ножем! Я буду це так само, як це зараз...
3. У За допомогою довгої пасти легко світиться свічки.
4. Мазь «Vaporab» або схожа на теплу мазь допоможе захистити ваш улюбленець від розчісних ран. Застосувати мазь на проблемну зону, а тварина не лікть її.
78186034
5. Умань Пара крапель міцного напою і чайною ложкою цукру пролонгуватиме життя квітів в вазі за відчутний період.
6. Жнівень Велика ложка легко відкриває банки з нечутливими, щільною кришкою. Покладіть краї ложкою і все готово!
7. Про нас Змішайте оцет і кондиціонер для тканини, обприскайте цю суміш на одязі від обприскувача. Не потрібно прасувати - вони вирівняти і стають м'якими.
8. У Болить горло? Ет зефіру! Желатин заспокоює біль в горлі і знімає. Ммм.
6416654р.
9. Навігація Використовуються чайні пакети можна використовувати як компреси після засмаги. Все простіше!
10. Ви хочете музику на телефоні звучати голосніше? Зміцнюйте звук, поставивши гаджет в чаші або склянці.
11. Витрата сміття може в машині обов'язково! Використовуйте закриту пластикову тару (наприклад, з-під злаків) для цієї мети.
12. Це як місячний манікюр! Великий розчин.
13.00 р. Біль удар від опіку знімається за допомогою гірчиці. Посипати пошкоджену площу і не турбувати вас стільки.
14. Ролик з липкою стрічкою допоможе отримати пил і бруду від важкодоступних місць.
15.00 р. Розчин для лінз є великим інструментом, який принесе висушені туші назад до життя. Я спробую зараз...
16. Модифікація звичайних гачків. Не забудьте розбити праву частину з жерсті, перш ніж викинути її.
Габаритний зображення
17.00 р. Розбавлення від води і слідів від чашок на поверхні дерев'яних меблів можна замаскувати майонезом. Працює миттєво!
18 років Змастити свічник з маслом перед розміщенням свічки там - воску не прилипне, все буде виглядати акуратним.
Я хвилююсь з порадами #15 - Я дивлю, як хтось прийшов з цієї ідеї? Помилки не заважають, поінформовані - потім озброєні. Зробіть своє життя на новий рівень, використовуючи рекомендації смарт-домовласників. Навіть маленькі рутинки повинні дати задоволення. Зверніть увагу на ваші друзі, демонструючи їм корисний пост.
через takprosto cc