658
LEGO-подібні желе цукерки: найбільш нудний солодкий у світі. Діти будуть.
Сніданки приходять в життя! Я думаю, що хтось в дитинстві серйозно мріяв про їстівного дизайнера - інакше це надзвичайна солодкість не з'явилася. Мармелади у вигляді LEGO-детальмологів викличе будь-яку дитину бурю емоцій - яскраві, прозорі солодощі незвичайної форми, і навіть грати з ними до їжі, щоб порадувати! Зробити желе цукерки простіше, вони ідеально підходять для будь-якого свята. Не тільки діти, але і дорослі любителі найвідомішого дизайнера приємно здивують.
Для приготування желейних цукерок у вигляді LEGO вам знадобиться вода, желатин, кукурудзяний сироп, натуральні харчові барвники. При бажанні цукру і сутності вітаміну С.
р.
Для отримання необхідної оригінальної форми цукерок використовуйте силіконові форми. Вони можуть бути придбані або виготовлені з відповідних матеріалів.
Дизайн, який не можна ігнорувати...
Ця прозорість зачаровує!
Різні харчові барвники гарантують зовнішній вигляд солодощів.
р.
Чоловічий желе LEGO? Мені сниться?
Я живу красиво, я живу розкішно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Дивіться відео урок, знайдіть секрет приготування желе цукерки.
Необхідно пам'ятати: якщо їстівні цукерки впадуть в руки дітей, а потім торкаються звичайним дизайнером, то вони можуть добре спробувати його на зубі. Небезпечна ситуація.
В іншому випадку ці солодощі ідеально підходять. Діти люблять зовнішній вигляд і желе основа, для мами це низькокалорійний десерт, і тато, ймовірно, повністю грати. У нас є сімейне свято і приготуйте таку чарівність! Ви будете любити її.
через takprosto cc
Для приготування желейних цукерок у вигляді LEGO вам знадобиться вода, желатин, кукурудзяний сироп, натуральні харчові барвники. При бажанні цукру і сутності вітаміну С.
р.
Для отримання необхідної оригінальної форми цукерок використовуйте силіконові форми. Вони можуть бути придбані або виготовлені з відповідних матеріалів.
Дизайн, який не можна ігнорувати...
Ця прозорість зачаровує!
Різні харчові барвники гарантують зовнішній вигляд солодощів.
р.
Чоловічий желе LEGO? Мені сниться?
Я живу красиво, я живу розкішно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Дивіться відео урок, знайдіть секрет приготування желе цукерки.
Необхідно пам'ятати: якщо їстівні цукерки впадуть в руки дітей, а потім торкаються звичайним дизайнером, то вони можуть добре спробувати його на зубі. Небезпечна ситуація.
В іншому випадку ці солодощі ідеально підходять. Діти люблять зовнішній вигляд і желе основа, для мами це низькокалорійний десерт, і тато, ймовірно, повністю грати. У нас є сімейне свято і приготуйте таку чарівність! Ви будете любити її.
через takprosto cc
22 ключових комбінацій, які полегшать роботу на комп'ютері. Доброго дня!
10 практичних порад для садівників. Немає. 4, здається, вирішити вашу найбільшу проблему.