LEGO-подібні желе цукерки: найбільш нудний солодкий у світі. Діти будуть.

Сніданки приходять в життя! Я думаю, що хтось в дитинстві серйозно мріяв про їстівного дизайнера - інакше це надзвичайна солодкість не з'явилася. Мармелади у вигляді LEGO-детальмологів викличе будь-яку дитину бурю емоцій - яскраві, прозорі солодощі незвичайної форми, і навіть грати з ними до їжі, щоб порадувати! Зробити желе цукерки простіше, вони ідеально підходять для будь-якого свята. Не тільки діти, але і дорослі любителі найвідомішого дизайнера приємно здивують.

Для приготування желейних цукерок у вигляді LEGO вам знадобиться вода, желатин, кукурудзяний сироп, натуральні харчові барвники. При бажанні цукру і сутності вітаміну С.

р.

Для отримання необхідної оригінальної форми цукерок використовуйте силіконові форми. Вони можуть бути придбані або виготовлені з відповідних матеріалів.

Дизайн, який не можна ігнорувати...

Ця прозорість зачаровує!

Різні харчові барвники гарантують зовнішній вигляд солодощів.

р.

Чоловічий желе LEGO? Мені сниться?

Я живу красиво, я живу розкішно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Дивіться відео урок, знайдіть секрет приготування желе цукерки.

Необхідно пам'ятати: якщо їстівні цукерки впадуть в руки дітей, а потім торкаються звичайним дизайнером, то вони можуть добре спробувати його на зубі. Небезпечна ситуація.

В іншому випадку ці солодощі ідеально підходять. Діти люблять зовнішній вигляд і желе основа, для мами це низькокалорійний десерт, і тато, ймовірно, повністю грати. У нас є сімейне свято і приготуйте таку чарівність! Ви будете любити її.

через takprosto cc