667
3 рецепти коктейлів на основі кефіру: ідеальний напій для здоров'я та краси
Багато з дитинства знають про переваги такого молочного продукту як кефір. Містить всі мікроелементи, необхідні для тіла, які відновлюють природний баланс тіла. Ви можете зробити кефір ще більш корисним, додавши до нього різні інгредієнти. Ми запрошуємо вас дізнатися 3 відмінні рецепти коктейлів для покращення обміну речовин і сприяння здоров'ю!
1,1 км Простий рецепт з спеціями
Інгредієнт:
2. Мед.
Пити цей напій 3 рази на день, одне скло, і в тиждень можна втратити від 2 до 4 кг. Однак не забудьте про регулярне навчання. Рекомендується вживати низькожирну їжу протягом цього періоду.
Інгредієнт:
3. У Для зменшення апетиту
Інгредієнт:
Ці прості і ефективні рецепти кефірних коктейлів видалити різні токсичні речовини з організму, збільшити імунітет, прискорити обмін речовин і допомогти втратити зайві кілограми.
Подбайте про здоров’я ваших друзів. Поділитися з ними ці прості рецепти загоєння на основі кефіру!
через takprosto cc
1,1 км Простий рецепт з спеціями
Інгредієнт:
- 200 мл кефіру;
- невеликий щіпка меленого імбиру і кориці;
- щіпка червоного перцю;
- 2 ст.л. мінеральної води.
2. Мед.
Пити цей напій 3 рази на день, одне скло, і в тиждень можна втратити від 2 до 4 кг. Однак не забудьте про регулярне навчання. Рекомендується вживати низькожирну їжу протягом цього періоду.
Інгредієнт:
- 1 ч.л. мелений імбир;
- 1 ч.л. меду;
- 2 ст.л. окропу;
- трохи щіпка кориці;
- скибочка лимона;
- 200 мл кефіру.
3. У Для зменшення апетиту
Інгредієнт:
- 5 середніх яблук без шкірки;
- 300 мл нежирного кефіру;
- щіпка кориці.
Ці прості і ефективні рецепти кефірних коктейлів видалити різні токсичні речовини з організму, збільшити імунітет, прискорити обмін речовин і допомогти втратити зайві кілограми.
Подбайте про здоров’я ваших друзів. Поділитися з ними ці прості рецепти загоєння на основі кефіру!
через takprosto cc
Це найкраще, що ви можете зробити з баклажанів! Бренд рецепт від господині з досвідом.
Як ви готуєте овочі! Запашна страва, яку варто докладати!