13 хитрощів, які значно збільшать площу вашої ванної кімнати No 8, була переоцінка для мене!

У ванній кімнаті є де починається день. Дуже приємно ставити себе в чистому, чистому приміщенні, просторому і яскравому кольорі. Але це не завжди працює з вами. Для того, щоб ванна кімната була ухилена, повинна бути велика кількість простору, а іноді дуже важко розмістити всі речі, необхідні для особистої гігієни. Так багато банки, пляшки, сумки! І фен для волосся, рушники, пральний засіб. Де піти, якщо в ванній кімнаті розміщені тільки душова кабіна і невеликий умивальник? Я сподіваюся, що ці кілька ідей допоможуть вам збільшити ваш абод чистоти. Зробіть душ і насолоджуйтеся замовленням!

1,1 км Полиці ніколи не занадто багато. У ванній кімнаті особливо доречні. Правильно розміщена косметика зробить приміщення більш стильним.

13 хитрощів, які значно збільшать площу вашої ванної кімнати No 8, була переоцінка для мене!

2,2 км Дверцята шафи створюється для додаткової комфортної полиці всередині! Ідеальний спосіб зберігати фен.

13 хитрощів, які значно збільшать площу вашої ванної кімнати No 8, була переоцінка для мене! р.

3. У Нехтуйте завісою у ванній кімнаті! Щоб тренувати бризки не зволожують все навколо, закріпіть завісу пляшками, як показано на малюнку, або спеціальні магніти.

4. У Підвіска для рушників може служити полицею одночасно. Дуже дивний!

5. Умань Магнітні смуги допоможуть зберігати невеликі металеві предмети в одному місці. Стайлтос не буде розкидані всюди!

6. Жнівень Твінгери і маленькі магнітні ножиці. Вам не потрібно шукати

7. Про нас Практична полиця, яка повинна отримати всіх, хто мріє замовити в ванній кімнаті.

8. У Заощаджуйте час миття плитки! Прикріпивши щітку до дрилі, можна швидко принести сяючі чистоти в найбільш проблемних зонах. Плитка стане дзеркалом...

9. Навігація Дзеркала розширити простір, створюючи вигідний оптичний ефект.

10. Магнітна дошка - що мені сниться. Все про макіяж

11. Розкатані рушники не тільки займають менше місця, але і зручніше вписуються в інтер'єр.

12. У ванній кімнаті є скарб. Зберігати його в порядку, кожен має своє місце.

13 хитрощів, які значно збільшать площу вашої ванної кімнати No 8, була переоцінка для мене! р.

13.00 р. Зручні вішалка для рушників і одягу на дверцятах заощадять багато місця.

Ці істини відомі всім, але... Дуже часто можна побачити ванну кімнату, в якій замовлення не тільки рідкісний гість, але досить випадково. Покажіть ваші друзі, як обробити речі у ванній кімнаті, це може бути дуже корисною для нагадування!

через takprosto cc