13 хитрощів, які значно збільшать площу вашої ванної кімнати No 8, була переоцінка для мене!

У ванній кімнаті є де починається день. Дуже приємно ставити себе в чистому, чистому приміщенні, просторому і яскравому кольорі. Але це не завжди працює з вами. Для того, щоб ванна кімната була ухилена, повинна бути велика кількість простору, а іноді дуже важко розмістити всі речі, необхідні для особистої гігієни. Так багато банки, пляшки, сумки! І фен для волосся, рушники, пральний засіб. Де піти, якщо в ванній кімнаті розміщені тільки душова кабіна і невеликий умивальник? Я сподіваюся, що ці кілька ідей допоможуть вам збільшити ваш абод чистоти. Зробіть душ і насолоджуйтеся замовленням!

1,1 км Полиці ніколи не занадто багато. У ванній кімнаті особливо доречні. Правильно розміщена косметика зробить приміщення більш стильним.

2,2 км Дверцята шафи створюється для додаткової комфортної полиці всередині! Ідеальний спосіб зберігати фен.

р.

3. У Нехтуйте завісою у ванній кімнаті! Щоб тренувати бризки не зволожують все навколо, закріпіть завісу пляшками, як показано на малюнку, або спеціальні магніти.

4. У Підвіска для рушників може служити полицею одночасно. Дуже дивний!

5. Умань Магнітні смуги допоможуть зберігати невеликі металеві предмети в одному місці. Стайлтос не буде розкидані всюди!

6. Жнівень Твінгери і маленькі магнітні ножиці. Вам не потрібно шукати

7. Про нас Практична полиця, яка повинна отримати всіх, хто мріє замовити в ванній кімнаті.

8. У Заощаджуйте час миття плитки! Прикріпивши щітку до дрилі, можна швидко принести сяючі чистоти в найбільш проблемних зонах. Плитка стане дзеркалом...

9. Навігація Дзеркала розширити простір, створюючи вигідний оптичний ефект.

10. Магнітна дошка - що мені сниться. Все про макіяж

11. Розкатані рушники не тільки займають менше місця, але і зручніше вписуються в інтер'єр.

12. У ванній кімнаті є скарб. Зберігати його в порядку, кожен має своє місце.

р.

13.00 р. Зручні вішалка для рушників і одягу на дверцятах заощадять багато місця.

Ці істини відомі всім, але... Дуже часто можна побачити ванну кімнату, в якій замовлення не тільки рідкісний гість, але досить випадково. Покажіть ваші друзі, як обробити речі у ванній кімнаті, це може бути дуже корисною для нагадування!

через takprosto cc