405
Ця свічка логічно вирішується будь-якою дитиною. Ви слабкі?
Як дитина, багато хто з нас сподобався для перегляду дорослих газет, як там була сторінка з головоломками, свічками і кросворд-головоломками для молодих читачів. Ми можемо сидіти на години на різні головоломки з ловом. Так, що приховати, багато хто зараз не розумію подряпини голову над чимось цікавим. .кв.м Запрошує Вас відобразити таємницю, яка була популярна в останньому столітті. Вирішити практично кожну дитину. Подумайте уважно перед тим, як надати відповідь. Перевірте логіку та увагу. Дивитися на малюнку і відповісти на питання. Просто не подивіться на відповіді нижче.
1,1 км Скільки дітей живуть в цьому таборі?
2,2 км Коли вони приходять тут, сьогодні або кілька днів тому?
3. У Що це сталося?
4. У Чи далеко від табору до найближчого села?
5. Умань Де вітер приїжджає з, на північ або південь?
6. Жнівень Який час доби це?
7. Про нас Де Шура?
8. У Покажіть мені ім'я, яка була на зв'язку.
9. Навігація Що таке дата сьогодні? Що місяця?
Відповідь:1,1 км Скільки дітей живуть в цьому таборі?
Чотири. Є 4 імена на список обов'язків. Також можна помітити 4 різак.
Якщо ви помітили великий веб між стовбуром дерева і наметом, то ви можете сказати, що діти прибули пару днів тому.
3. У Що це сталося?
На човні. Пиріг підтримується оарами.
Недалеко. Картина показує курку, тому десь біля села.
Південь. Наметі є прапором, який показує напрямок вітру. Також сосни на малюнку можна визначити напрямки світу. Дерева на південній стороні, як правило, мають більш довгі гілки.
Ранок. Ми вже знаємо, куди на південь, тепер ми можемо зрозуміти, куди схід західно і подивитися на тіні об'єктів.
7. Про нас Де Шура?
Шура ловить метеликами. Ви можете бачити сітку з-за кущів.
Коля. Сьогодні він шукає щось в рюкзаку, який підписаний з літерою «К», Шура ловить метелики, а Вася захоплює фотографії природи (в рюкзаку з літерою «Б» можна побачити штат штат штат штатив з камери). Виявляється, що Petya сьогодні є обов'язковим. Згідно зі списком, вона стала чергою Конлі.
8 серпня. Якщо Петро на миті сьогодні, то число на списку 8. Листя, квіти і метелики вказують на те, що це літо. З тих, хто має кавун для десерту, це означає, що Серпень знаходиться в дворі.
Ви можете відповісти на всі питання? Якщо так, то у вас є висока ємність для логічних причин і відмінний рівень спостереження. Ця дитяча таємниця є лише на перший погляд. Поділіться своїми друзями, дайте їм ще й свої голови!
через takprosto cc
1,1 км Скільки дітей живуть в цьому таборі?
3. У Що це сталося?
7. Про нас Де Шура?
Відповідь:1,1 км Скільки дітей живуть в цьому таборі?
Чотири. Є 4 імена на список обов'язків. Також можна помітити 4 різак.
Якщо ви помітили великий веб між стовбуром дерева і наметом, то ви можете сказати, що діти прибули пару днів тому.
3. У Що це сталося?
На човні. Пиріг підтримується оарами.
Недалеко. Картина показує курку, тому десь біля села.
Південь. Наметі є прапором, який показує напрямок вітру. Також сосни на малюнку можна визначити напрямки світу. Дерева на південній стороні, як правило, мають більш довгі гілки.
Ранок. Ми вже знаємо, куди на південь, тепер ми можемо зрозуміти, куди схід західно і подивитися на тіні об'єктів.
7. Про нас Де Шура?
Шура ловить метеликами. Ви можете бачити сітку з-за кущів.
Коля. Сьогодні він шукає щось в рюкзаку, який підписаний з літерою «К», Шура ловить метелики, а Вася захоплює фотографії природи (в рюкзаку з літерою «Б» можна побачити штат штат штат штатив з камери). Виявляється, що Petya сьогодні є обов'язковим. Згідно зі списком, вона стала чергою Конлі.
8 серпня. Якщо Петро на миті сьогодні, то число на списку 8. Листя, квіти і метелики вказують на те, що це літо. З тих, хто має кавун для десерту, це означає, що Серпень знаходиться в дворі.
Ви можете відповісти на всі питання? Якщо так, то у вас є висока ємність для логічних причин і відмінний рівень спостереження. Ця дитяча таємниця є лише на перший погляд. Поділіться своїми друзями, дайте їм ще й свої голови!
через takprosto cc
25 кращих порад про те, як навчати дитину Всі батьки на помітці...
13 хитрощів, які значно збільшать площу вашої ванної кімнати No 8, була переоцінка для мене!