Brilliant порад від Yves Saint Laurent. Все, що він сказав, що все ще актуально!

Мода потребує художника! Івс Сен-Лонт був малюнок, коли він навчився тримати олівцем. Уже у віці 8 років він одягався у власній руці приклеєні костюми маленьких ляльк для театру іграшок, придуманих декорацій з старих рогів і, як правило, затримують стільки, скільки він міг. Сонце став реальним творцем, Єва стала відомою, коли він був 17: він розробив проект маленької чорної сукні був кращим у твердому конкурсі, ставши версією Карла Лагерфельда. Молода дизайнерка запросила на роботу Крістіана Діора, і тому почала свою кар’єру як дизайнера моди, який згодом був визволений Сонце Король. Завдяки Yves Saint Laurent, стиль унісексу прийшов в моду, чітка лінія між чоловічий і жіночий одяг був вилучений. У тукседо, високі черевики і штани, жінки почали відчувати себе більш впевненими. За 40 років ця дивовижна людина працювала в галузі моди, що робить безмежну любов в якому він робить. Побачити своє життя і життя в цілому!

1,1 км Найтонші наряди повинні бути чорними, без сумнівів.Чорний колір радує Yves Saint Laurent. Він не був вболівальником великих, блискучих ювелірних виробів, і це те, що багато сучасних леді повинні вчитися з нього. Окуляри з широким чорним каркасом є його улюбленим аксесуаром. Єва любили сонцезахисні окуляри і рекомендується доповнювати їх наряди. Падіння парфумів, за даними Сен-Лонта, означає більше до зображення, ніж дорогі ювелірні вироби з дорогоцінних металів.

р.

2,2 км шафа – це спосіб життя. Якщо людина серйозно зацікавить свої наряди, він завжди повинен бути на оповіщення: випадковий погляд на вітрину може бути смертельним і новим, неминучим буде придбати. Напередодні коханих курток і радять не тільки чоловіків, але і жінок, які їх носити. Хмарні лінії в одязі, незвичайні пропорції є ознакою вигляду авангарду не тільки на одязі, але і на способу життя. Що потрібно носити і робити в гармонії.

3. У Ідеально підходить для цього. Івс Сен Лоран не завадить відчуттів і нововведень, він працював над болем, створюючи унікальні речі і дайвінг в тонкощі справи. Тексти пісень, а це означає: Його одяг був не тільки естетично досконалим - Єва оцінила практичність. У дизайнера було особливе почуття для джинсів: «У мене є вираз, модний, сексуальна привабливість, простота - все, що я сподіваюся на мій одяг».

р.

4. У Сукня як чоловік.Постраждає мене фізично, щоб бачити жінку, яка перетворилася в моду потерпілого своїми руками і дивиться смішний і дивний. Сен-Лонт був не тільки трендом і яскравим представником богемного. Цікавить життя і мистецтво різними способами. Зробивши костюми для фільму «День краси», художник зробив друзів з французькою модою та світовим кіно. Визначено обмежену особу.

5. Умань «Кращий одяг для жінки – руки чоловіка, який любить її. Але для тих, хто не вистачає такого щастя, є мене!У модному світі він знав, як любити себе. Після звільнення лінії парфумів ім. себе він накладений на рекламу повністю голий. Дуже провокативний рух в 1971 році. Вечорі радять всім жінкам не шукати щастя в любові, яка прагне пройти і часто нещастя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

6. Жнівень Сукня сліпуча не зношена двічі.Yves Saint Laurent раджу не запускати гроші на вбрання, якщо ви плануєте відвідати дуже важливий захід. Почуття комфортних і не гірше інших є правильним. Жінка красива істота, це не відмовлено дизайнеру, який запровадив моду для андрогни і змінив одяг жінок в брюки. Жінки в любові змагаються.

Смерть Сен-Лонта відмітив закінчення прекрасної епохи для світу французької моди. Але його техніка підпису, такі як трапецієподібні суконь і токсини для жінок, як і раніше користуються недійсною популярністю. «Я був щасливий в рай тільки якщо ангели одягнуті зі смаком і носити їх халати з витонченою нахилом», - сказав блискучий дизайнер.

Поділитися з друзями порадами відомого путурника, вони повинні дізнатися!

через takprosto cc