506
Шоколадний глянцевий глянець губ - це щось! Він буде дуже радий поцілунати вас.
Натуральна косметика має безліч переваг. Ви будете впевнені в якості виробу, виготовленого своїми руками. Користь, які природні речовини приносять, завжди очевидні: не шкідливі хімічні ефекти, які викликають старіння, тільки молодість і краса! Домашнього приготування косметики в основному готують на основі масел, які благотворно впливають на стан шкіри. Виготовлення ліжок бальзам своїми руками - це блискуча ідея. Не тільки тому, що ви будете піклуватися про ніжну шкіру губ на найвищому рівні. Ваша кохана людина, нарешті, зупиниться на поцілунку після поцілунки з звичайною помадою - всім знає, як чоловіки не люблять її смаку і неприємна липкість, яка залишається на губах. Почати процес виробництва і за 20 хвилин все буде готово!
Складові шоколадного блиску:
2. Додати вазелін до плавленого шоколаду. Стирайте масу добре.
3. У Залийте корицею, залийте вершкове масло в шоколадно-судинну суміш.
4. У Видаліть з вогню свого майбутнього шоколадного блиску, розливаємо на комфортних формах.
5. Умань Поставте гліттер цвіль в холодильник, коли бальзам трохи охолоне. Тут слід зберігати глянцеву губу - натуральна косметика досить швидко зіпсує. Але це не означає, що ви не можете перевозити його з вами, просто повернути банку на ніч в холодильнику.
Я хочу сказати про цю красу. Це гріх не для себе! Замість їсти шоколад, я зроблю шоколадний глянець губ. Насолода рівні, і не зайвих калорій.
Цей шоколадний рецепт є просто виготовлений для ваших друзів
через takprosto cc
Складові шоколадного блиску:
- 2 ст.л. вазеліну;
- чверть бару гіркого шоколаду;
- кориця;
- 0,5 ч.л. касторової олії (можна замінити мигдальним, кокосовим, абрикосовим маслом і будь-яким іншим, що ви використовуєте).
2. Додати вазелін до плавленого шоколаду. Стирайте масу добре.
3. У Залийте корицею, залийте вершкове масло в шоколадно-судинну суміш.
4. У Видаліть з вогню свого майбутнього шоколадного блиску, розливаємо на комфортних формах.
5. Умань Поставте гліттер цвіль в холодильник, коли бальзам трохи охолоне. Тут слід зберігати глянцеву губу - натуральна косметика досить швидко зіпсує. Але це не означає, що ви не можете перевозити його з вами, просто повернути банку на ніч в холодильнику.
Я хочу сказати про цю красу. Це гріх не для себе! Замість їсти шоколад, я зроблю шоколадний глянець губ. Насолода рівні, і не зайвих калорій.
Цей шоколадний рецепт є просто виготовлений для ваших друзів
через takprosto cc
Повітряний десерт "Стара Рига". Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ось як мій бабуся варений. 5 неймовірно смачних рецептів.