Якщо Ваш партнер є наркозалежним, то краще прочитати це. Захищайте себе від енергетиці!

Що приваблює свого роду, чутливого, здатного гасити з народними нарцисами? Це питання, яке мене турбує багато разів: скільки пар навколо в патологічних, нездорових відносинах! Партнерство, в якому не є однаковими правами і обов’язками. Але ось приклади взаємодії енергетичного вампіру і жертви - маса... Взаємовідносини, в яких одна людина використовує інший неправильний. Звичайно, кожен визначає для себе адеквацит, але від примітивних міркувань людства ми можемо зробити простий висновок: це не повинно бути справи. По-перше, з'ясуйте, хто є наркозом. Він може бути чоловіком або жінкою.

Одним з ознак наркозу є відсутність емпатії, або іншими словами, емпатія. Нарцисист не може відчувати біль іншого, він завжди зайнятий себе. Немає людей для нього! Всі суб'єкти, що оточують наркоз, є тільки об'єкти для задоволення своїх особистих потреб. Якщо все йде на шляху до наркозу, він щасливий. Як тільки його потреба перестати бути задоволеними, він стає сердитися і незадоволений — може бути терпіння, симпатія або розуміння. емпатичний партнер дає носцю те, що він потребує: адже він відчуває себе інтуїтивно зрозуміло, як задовольнити потреби наркозу у найкращому варіанті! Нарцисист необхідний жертву з великою кількістю корисних функцій, невичерпним джерелом енергії. Чому антиоксидант емпатія?

Відповідь досить передбачувана. Невідкладні люди асоціюють своє життя з наркозами. Так неприпустимо, що це страшно. Вони не просто не знають себе: партнери носите себе і покарають себе з руйнівними відносинами. У той час як хтось, хто стурбований своїми інтересами, є повним покаранням. Він ніколи не подбає іншого, він ніколи не подумав про свої почуття, він не допоможе. Але він візьме повну перевагу жертви: він знайде матеріальні переваги, змусить його допомогти собі, влаштовувати конфліктні ситуації для поповнення запасу енергії.

Якщо ви в зв'язку з наркозом, вам слід подумати про це.

1,1 км Позбутися від страху. Побачити страх в очі. Що ви найбільше боїтеся? Проживання Довірте мене, це не так страшно, як ваша уява малює. Стереотипи суспільства роблять людей, щоб не бути самотніми. В той час як існує багато позитивних відгуків, які повинні бути самотніми – наприклад, додатковий час для роботи на себе. Замість нескінченного сервісу до наркозу ви можете зробити себе щасливими!

2. Духовність. Розвиток духовності – це спосіб прийняття себе і світу. Коли ви любите життя, люди навколо вас і світу в цілому, ви починаєте любити себе. Медитація не така погана ідея! Я знаю людей, які променують кожного разу, страждаючи нарцисів. Це також хороша практика для закріплення енергії.

3. У Кованість. Почуття себе. Скажіть собі, «Я прощаю себе. Я більше не відчуваю себе гілі, сердитися або розчарувати. Відповідність не працює над мною. Я красива істота, я заслуги найкращого. Це може бути важко для вас, щоб прийняти ці слова серйозно, але ця практика має чудовий ефект. Ви замовляєте себе, ви стаєте краще і відкрийте з нових сторін! Намагатися.

4. Довіра. Довіра! Ви знаєте, що це добре для вас і що це не так. Скористайтеся нашими знаннями та знаннями.

5. Умань Проживання Ви можете залишити в будь-який час, де ви незгодні. Це ваше право і ваша велика потужність. Келих терпіння переповнений часом навіть у найнадійніших людей. Не чекайте останнього падіння, що може пошкодити вас – відхиляйтеся від ситуацій, які неприємні для вас. Навіть якщо ви вирішили кинути відносини, які ви використовуєте, це океї. Ви маєте право зробити це.

Нарцисісти і емпатії є двома сторонами тієї ж монети. Деякі просто стверджують себе за рахунок інших, а інші припускають роль жертви. Не відлякуйте такі недоліки у розвитку особистості батьків або суспільства! Чоловік не може бути змінений, але він може бути змінений. Покажіть цю статтю друзям. Хтось порадує вас цією інформацією!

через takprosto cc