Зробіть рай для дітей! Ці 15 Ідеї будуть виглядати повністю спеціальні

Не всі діти люблять провести канікули в країні або в грандіозному будинку. Велосипед, річка, свіжі ягоди та фрукти - це все, звичайно, чудовий. Але дуже часто діти не знають, що робити. Ця проблема особливо гостра щодо дачі. Не зламаний телевізор, немає сусідів, немає розваг. Довгий. У дитячому серці хочеться веселитися! Влаштуйте розважальну зону для дитини досить просто, потрібно просто встановити таку мету. Нехай ці 15 порад допоможуть вам перетворити ваш котедж в реальний оазис щастя для дитини, незалежно від того, чи є він 7 або 10 років. Навіть дорослі тітки і дядьки люблять це.

1,1 км Шалкборд. Здається, що Том Сawyer мріяв про це як дитина.

2,2 км Кабельний автомобіль. Це катання зацікавить дітей тривалий час.

3. Будиночок. Невелика індійська буде радувати хати з тканини або поліетилену. Такий намет можна зробити миттєво, а радість малюка прослужить довго. Я не збираюся з затишної каюти на літньому вогні!

4. У гойдалка. Дитина не виходить з неї. Крім того, це місце для катання виглядає дуже стильно.

5. Умань Підвісна шина. Яскраві спогади після літніх канікул неодмінно залишаться!

6. Жнівень Симулятор пляжу. Невеликий пляжний гонщик буде довго залишатися в цьому місці.

7. Силофон. Таку річ можна легко зробити з звичайного паркану. Це те, що я хочу розповісти дітям після літніх канікул!

8. Квіти в черевики. З звичайних завантажень прийдуть чудові клумби! Дитина сподобається доглядати за рослинами, тому хитро оформлені.

9. Навігація Деревна база.У цьому місці ви можете часто бачити дитину. Діти люблять повісити в таких місцях довгий час, і якщо у вас є бінокулярні.

доб.

10. Скеля скелелазіння землі. Щоб зробити таку тренувальний мостовий навіть не дуже скіповий тато.

р.

11. Твіст в траві. Граючи улюблену гру на траві дивовижна.

12. Домашні Angry Birds. Немає планшета, це реально!

13. Хаммак. Ви не тільки любите карапаце, але і доставимо багато приємних хвилин до батьків.

14. Відкритий кінотеатр. Моя мрія! Серйозно... Дивіться фільми з цілою родиною. Чудовий час в ретростилі.

15.00 р. Коробка іграшок зовні. Ніщо буде втрачено, волого в дощі, або розсіюється. Натхнете Дад для столярного подяка!

Тепер ви можете піти в країну без пригнічених думок про те, що там необхідно захопити кохану. Дитина буде насолоджуватися будь-яким з цих заходів і бути щасливою. Багато щасливих, ніж сидячи вдома перед телевізором або комп'ютером. Вкажіть цю статтю будь-яким батькам, які ви знаєте! Літній сезон - це час дитячих розваг.

через takprosto cc