Пошук Google І чому я не знаю про це перед?
Bashny.Net
Ми повинні шукати інформацію в Google, але результати пошуку не завжди відповідали очікуванням. Часто програма не може зрозуміти, що саме потрібно від неї, і не дає відповіді, які ви очікуєте. Це пов'язано з тим, що мало хто знає, як використовувати Google правильно. Але ця програма має безліч можливостей, які більшість з нас не знають. Редакція .кв.м Це допоможе вам знайти все!
Пошук по точну фразу Якщо вам необхідно знайти щось за точним словом, не відволікаючись від аналогічних результатів, вам потрібно використовувати звичайні оцінки ставок.« » » » » » » » » » » » » » »). Це допомагає знайти точну цитату. До речі, відрізні знаки не можна ставити на все. Якщо ви пам'ятаєте рядок з пісні і хочете дізнатися автора, то введіть: « » » » » » » » » » » » » » »Я буду йти додому і молитися безглуздо Богу.
Шукаю роботу Навіть якщо ви не пам'ятаєте цитату буквально, це океї. Замість слова або слів, які вийшли з пам'яті, кладуть зірку.Ім'я *). Наприклад: Тексти пісень, а це означає: Я буду додому і поклоніння Бог
Виключення з пошуку Коли ви хочете Google не показувати результати, які мають якийсь несправедливе слово в них, потрібно покласти мінус до неї.до). Наприклад, потрібно подивитися на красиві інтер'єри квартир, але обурені оголошеннями про їх продаж. Потім введіть в поле пошуку: красиві квартири на продаж
Пошук синонімів Для того, щоб виконати пошук не тільки строго визначеним словом, але і його синонімами, скористайтеся тгодою.до), яка популярно називається "хвиля" (на кнопці поряд з літерою "e"). Наприклад, якщо Тильда стоїть перед словом «грейсер», то пошук також буде відображати «бест», «геній» та інші фільми в розумінні: Найбільші фільми ХХ століття
Пошук вибору декількох варіантів Якщо ви задоволені відповіддю на одну з декількох заданих варіантів, використовуйте вертикальну лінію для пошуку.з). Наприклад, вам необхідно купити різноманітні речі онлайн і жоден з магазинів, які вам потрібно встановити. Тоді Google запропонує варіанти, де можна придбати окремо від одного: купити шашлик з м'яса
Пошук сайтів Необхідно знайти інформацію на конкретному сайті? Потім потрібно скористатися оператором.сайт:). Наприклад: Микола сайт:анігенно.й
Пошук по типу документа Коли потрібно знайти певний тип документа, використовуйте команду.Тип файлу:), після чого вкажіть бажане розширення трилетеня. Наприклад: Файл:pdf
Пошук в діапазоні Якщо ви хочете знайти щось в даній кількості номерів, скористайтеся двома точками.. й) між екстремальними значеннями. Наприклад: Купити 25000 велосипед. . 40 000 рублів
Пошук подібних веб-сторінок Чи є ви, як веб-сайт і знайти подібні ресурси? Далі напишіть в пошуковій панелі.пов'язані:), і після того, як колонка, поставте адресу ресурсу, який вам подобається. Наприклад: пов'язані:
Погода Для того, щоб дізнатися час у місті, який Вас цікавить, достатньо ввести слово «час» та назву міста, яке вам потрібно. Перший результат пошуку вказує точний час. Наприклад: Владивосток
Погода Бажаєте дізнатися, що погода в іншому місті? Далі використовуйте оператор.погода) перед ім'ям міста ви хочете: погода
Кальвадос Щоб вирішити арифметичний приклад, просто напишіть його в пошуковій панелі. Наприклад: 238-67+284
величина конвертерЯкщо необхідно перенести одну вартість іншим, вам потрібно ввести відповідний запит. Наприклад: 4 пооди в кілограмах
конвертер валют Підрахунок однієї валюти в іншу, як просто підрахунок фізичних значень. Ми робимо правильний запит, а потім Google зробить все самому. Наприклад: 100 рублів в яну
Як ви можете бачити, якщо ви можете керувати Google правильно, то пошук стає простим і ефективним. Пам'ятайте ці кілька простих правил, а також поділитися ними з друзями, а потім прийматимемо вам секунди для пошуку інформації в Інтернеті.