Нова тенденція макіяжу вже набирає популярність у всіх країнах світу!

З моменту появи відео, в якому дівчина застосовує макіяж тільки на одну половину обличчя, це місяць і половина. Тим не менш, популярність цього відео була несподіваною навіть для творця: на сьогоднішній день вона переглядала понад 18 мільйонів людей! 21-річний художник макіяжу Nikki створив цей відео після навчання, що деякі дівчата не соромляться визнати, що вони люблять косметика. У цьому оригінальному варіанті Nikki вирішили довести всім, що макіяж хороший, а для скептиків вирішили залишити іншу половину її обличчя нефарбовано. Натхнений цією ідеєю, дівчата з усього світу почали застосовувати косметику лише на одну половину своїх обличчя, приймати самовідносин і розміщувати фотографії в Instagram з хештегом #ThePowerOfMakeup. Ви для макіяжу або проти?

1,1 км Губна тоновка волосся - незвичайне рішення.

р.

2,2 км Я не знаю, що половина з них фарбувалася.

3. У Ви можете літати з віями, як це. Одне крило не буде достатньо.

4. У Цікавість зламаної губи сьогодні трендує?

5. Умань Право!

6. Жнівень Йокер - це нервово-куріння на бокових ділянках.

р.

7. Про нас На мій погляд, є чітке перенавищення з «пластом».

8. У Що дійсно робить обличчя чистою не гірше фотошопу!

9. Навігація Чи є це мені або вона виглядає старше з макіяжом?

8925575

10. Я здивився на себе!

11. Не забудьте носити сережку!

р.

12. Природні вираз обличчя дуже важливо в будь-якій фотографії.

13.00 р. Що таке зачіска, що макіяж.

14. Налаштуйте вії і зніміть!

15.00 р. Коо-Коо Я тут! Ні, ні, але тут!

16.00 р. Коли різниця між до і після не помітно

17.00 р. Чи схожий на торт крем для мене?

18 років Вам не потрібно вій, як це!

р.

19.00 р. Ви не можете руйнувати помаду, як це!

20. Ви можете ненав'язливо похвалитися перед подругами, які він нарешті запропонував вам!

Щоразу ви збираєтеся покласти на макіяж, пам'ятайте: це не тільки працює чудеса, але і псує зовнішній вигляд. Ми віримо, що справжня краса знаходиться в межах, а відпочинок – це прибуток. Не забудьте поділитися з друзями. Вони також хочуть підтримувати цю ідею, або, навпаки, стануть набагато менше макіяжу!

через takprosto cc