Це як дріжджі впливають на ваше тіло! Я ніколи не міг уявити, що

Дріжджі - Троянський кінь. Після того, як в організмі дріжджі викликає незліковні процеси, які дуже шкідливі для вашого здоров'я. І ми не говоримо про натуральні дріжджі, що робить квас і живе пиво. Особливо небезпечні сухі дріжджі, які так люблять додавати до випікання господині, ті ж підкладки використовуються в виробництві хліба і пива. Зручний і смачний не означає хороший для здоров'я! Дріжджі гриби, які надходять в організм разом з свіжими випічкою, позбавленими корисних мікрофлори в шлунку і кишечнику. Саме тому багато людей відчувають тяжкість в шлунку після їжі торт: борошняні вироби вже так важко перетравити, а в поєднанні з дріжджами вони викликають травні розлади.

Процес бродіння, що відбувається в організмі після насичення дріжджами, має цілий спектр негативних наслідків. Швидка втома головного мозку і тіла, зниження імунітету, порушення сну, низька стійкість організму до інфекцій - це помітно відразу у людей з наркозією до дріжджових продуктів. Німецькі вчені вважають, що процес бродіння може вплинути на виникнення і зростання ракових клітин в організмі людини. Професор Університету Кельна Германа Вольфа, який за 37 місяців виріс злоякісну пухлину в тестовій трубі з розчином дріжджового гриба. У новоутворенні 3 рази більше всього тижня, але варто було вивести розчин з дріжджами, як це зникло!

738799 р.

Дріжджі бродіння насправді є тероризмом. Якщо це відбувається в організмі, діафрагма не виконує коливальні рухи, займає вимушене положення, нижню лоби легенів стискаються. Всі органи травлення затискаються через надмірне утворення газу, часто жовчний міхур залишає своє ліжко, змінює форму. Ферментація також є причиною застійних явищ в нижніх кінцівках, невеликому тазу і голови. Це призводить до варикозного розширення вен, тромбозу, трофічних виразок і подальшого зниження імунітету. Вчені схильні вірити, що надмірне споживання дріжджів призводить до появи новоутворень різних типів і серйозних несправностей в всьому організмі.

Ви просто повинні обмежити використання дріжджів, і ви будете відчувати себе краще! Процеси бродіння в організмі не роблять вас здоровими, зупиняючись на висадці для розмноження дріжджових грибів. Мінімальне випікання, особливо свіжі, не дешеве пиво і вино - візьміть, що як правило. Крім того, існує безліч рецептів тіста, в яких дріжджі не використовують, чому не варять так? Скажіть своїх друзів про небезпеку дріжджів, подбайте про своє здоров'я!

через takprosto cc