Що робити так, щоб ваша дитина не була на дорозі: 7 веселих ігор для розвитку мислення

Довга подорож для дітей та їхніх батьків – це реальний виклик. Так що дорога не перетворюється в змах і помперуючи малюка, він повинен зробити щось цікаве. Це ще краще витрачати цей час на користь дитини. Для цього ми зібрали кращі дороги ігри для мислення. Виберіть і грати з дитиною!

1,1 км "Мані слова в одному листі" грай Ім'я іменника в свою чергу певним листом. Що б не втратили слів.

2. У гру Book Eater. Виберіть елементи, які починаються з того ж листа. Наприклад, ви побачили собаку. Подаруйте дитині, що слово. Давайте йому подивимося на опис листа С - "Дупа їсти ковбасу". І так далі.

3. У Гра за кадром. Зайдіть слово і попросіть дитину сказати протилежно. Наприклад, «Хайвен» звучать як «Абін». Якщо дитина буде добре говорити про протилежні слова, ви можете зашифрувати ціле повідомлення для нього: «Я скажу!»

4. У Малютна гра. Вам потрібно кілька гравців для цієї гри. Одна людина попросить тему, такі як «Сіль», і інша людина повинна розповісти йому все, що приходить до свого розуму на цій темі в хвилину, але головне не зупинитися на хвилину. Він соромиться, втрачає. Діти від 5 років можуть грати в цю гру. Вона тренує мовний апарат, можливість швидко знайти рішення, підтримувати розмову на певних темах.

Р

5. Умань Гра "Script." Вибираємо слово, наприклад, «чай», і придумайте вирок з дитиною, слова якого починаються з літер з винайденого слова. «Ви посміхалися в Лені сьогодні. й

6. Жнівень The Lost Letter гра. Вирішити з дитиною, яку ви не будете використовувати. Тепер спілкуйтеся один з одним, уникаючи їх. Так, "Чи ми йдемо в магазин?" - Все правильно. Я пропоную одному біля басейну. «Велика ідея, давайте швидко!» І так далі. Дитина буде думати, а також розвивати словниковий запас, сортування через пам'ять синонімів, які раніше не використовували.

7. Про нас Так-но гра. Зробіть слово, і дайте дитині запитати питання, які можна відповісти тільки «так» або «не». Потім вимикайте ролі. Навчіть дитину запитати питання про якості об'єкта, після чого вона буде легше пригадати.

З такими іграх ваша дитина не встигне набридати на дорозі. Поділіться цими ідеями з друзями для задоволення ваших дітей!

через takprosto cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное