Турмерик - це унікальний спецій. Турмерик, як і турмерик, також називається, містить цінні речовини в своєму складі: вітаміни К, В3, В2, С і В, кальцій, йод, фосфор і залізо. Унікальні властивості турмеріки описані в Аюрведі, і особливу увагу приділяють тому, що іржамерний покращує травлення і сприяє поглинанню їжі. Зняти запалення, присутні в організмі, швидко знімати токсини, покращувати кишкову флору і підтримувати організм антиоксидантами - все це під дією турмеричної. А ще Жовто-помаранчевий сезон з вишуканим ароматом здатний ...
Відкрито та підтвердило особливу властивість турмеріки: спеції відновлює пошкоджені клітини печінки. Печінка страждає від різних захворювань внутрішніх органів, порушень обміну речовин, неправильного харчування. У тяжких формах цукрового діабету через різкі стрибки в крові, клітини печінки постійно руйнуються, печінка втрачає свою здатність накопичувати життєвий глікоген. Лікарі в Таїланді провели експерименти по щурам з діабетом - тварини не мали шансів на відновлення. Але завдяки турмеріці клітини печінки хворих щурів, що регенеруються за дивовижною швидкістю. Для діабетики турмерик є справжньою порятунку! Турмерик робить спеціальну речовину, що називається куркуміном. Ще одна кількість досліджень підтверджує протипухлинні властивості турмеріки: спеції впливає на зростання новоутворень, уповільнює їх розвиток, і все це через високий вміст антиоксидантів.
Люди, які страждають захворюваннями жовчного міхура, повинні включати іржавію в їх раціоні обов'язково: це Spice допомагає видалити жовчі і корицю з організму, знижує рівень холестерину. Взявши турмеричну всередині і роблячи маски з цим чудовим порошком, можна позбутися від проблем шкіри - ірмерик може навіть яскраві пігментні плями! Головне в прийомі турмеричної є закономірністю. 0,5 ч.л. турмерної 3 рази в день здатний справжні чудеса, це помітно через 2 дні використання спецій. Енергетика, життєрадісність, настрій - що дасть вам східний спецій, а в поєднанні з горіхом - справжній блаженний.
Злегка горіння, особливий смак турмеріки відмінно поєднується з розсипчастими яйцями і цільними яйцями, придатними для супів, неймовірно доречними в випічці. Турмерик входить до складу курей - традиційного приправи для вихованця. Унікальний смак і аромат турмеріки прийдуть до лікерів і різних соусів. Я хочу використовувати цю спецію буквально всюди! Але не переборщити його, потрібно міряти, навіть при роботі з таким корисним продуктом. Занадто часте використання турмеріки в великих кількостях може негативно вплинути на здоров'я, особливо якщо у вас є дорогоцінні камені або недостатньо жовчі виробляється.
Відновити тіло з турмеричною і поділитися враженнями з друзями! Це найкорисніший продукт для всіх, хто піклується про здоров’я.
через takprosto cc